Forårskylling med sennepsrodfrugter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Forårskylling med sennepsrodfrugter

med dild, radiser og citrondressing med kærnemælk

Foråret bebuder om friske ingredienser og sprøde råvarer, og det er lige, hvad du får her! Et herligt kyllingebryst toppet med cremet citrondressing med kærnemælk finder vej til din tallerken, sammen med smørstegte rodfrugter vendt i en frisk sennepsdressing. Dild, rucola og radiser understreger forårsfornemmelserne.

Allergener:
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

15 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

500 g

Kartofler

2 stk

Pastinak

37.5 g

Radiser

1 pose

Dild

40 g

Rucola

50 ml

Citrondressing med kærnemælk

(Indeholder Mælk, Sennep, Æg Kan indeholde Selleri, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør til grøntsager

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Olie til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3275 kJ
Kalorier (kcal)783 kcal
Fedt36.4 g
Mættet fedt11.6 g
Kulhydrat74.5 g
Sukker12.9 g
Protein43.2 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

1

Skær kartofler i 1 cm tern.

Skræl og skær pastinaki 1 cm tern.

Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kartofler og pastinak med salt i 7-8 min, eller indtil brunede.

Overfør til en skål, og hold varme.

2

Imens, skyl rucola.

Halver radiser.

Hak dild groft.

3

Bland rucola, radiser, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med Jorden Rundt og salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet. 

Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Bland halvdelen af dild, sennep, vand, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Vend kartofler og pastinak i skålen.

Skær kylling i tynde skiver.

6

Anret salat, rodfrugter og kylling på tallerkener.

Top kylling med citrondressing.

Drys med resterende dild.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image