Foråret bebuder om friske ingredienser og sprøde råvarer, og det er lige, hvad du får her! Et herligt kyllingebryst toppet med cremet citrondressing med kærnemælk finder vej til din tallerken, sammen med smørstegte rodfrugter vendt i en frisk sennepsdressing. Dild, blandet salat og radiser understreger forårsfornemmelserne.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
280 g
Kyllingebryst
4 g
Jorden Rundt
15 g
Sennep
500 g
Kartofler
2 stk
Pastinak
37.5 g
Radiser
1 stk
Dild
50 ml
Citrondressing med kærnemælk
60 g
Blandet salat
2 spsk
Smør til grøntsager
¼ tsk
Salt til grøntsager
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Vand til sauce
1 spsk
Olie til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Skær kartofler i 1 cm tern.
Skræl pastinak, og skær i 1 cm tern.
Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kartofler og pastinak med salt i 7-8 min, eller indtil brunede.
Overfør til en skål, og hold varme.
Imens, skyl salat.
Halver radiser.
Hak dild groft.
Bland salat, radiser, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med Jorden Rundt og salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Bland halvdelen af dild, sennep, vand, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Vend kartofler og pastinak i skålen.
Skær kylling i tynde skiver.
Anret salat, rodfrugter og kylling på tallerkener.
Top kylling med citrondressing.
Drys med resterende dild.