Skip to main content
Krydret ørred i cremet sennepssauce
Krydret ørred i cremet sennepssauce

Krydret ørred i cremet sennepssauce

med spinat-urtekartofler og græskarkerner

Nyd frisk fisk med vores Krydret ørred i cremet sennepssauce, hvor den ovnbagte fisk ledsages af aromatiske og velsmagende råvarer. Velsmagende tilbehør er ovnbagte kartofler blandet med spinatblade, græskarkerner og en lækker hvidløgsurteolie.

Tags:
Spis mig først
Comfort Food
Allergener:
Pesce
Milk
Schwefeldioxide und Sulfite
Senf
Egg
Celery

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ørred

(Indeholder: Pesce)

1 stk

Citron

75 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Milk)

1 stk

Skalotteløg

30 g

Spinat

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde spor af: Spelt, Roggen, Weizen, Sesamsamen, Kamut, Gerste, Erdnüsse, Hafer, Schalenfrüchte, Glutenhaltiges Getreide)

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Schwefeldioxide und Sulfite)

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder: Senf, Schwefeldioxide und Sulfite, Egg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Celery)

1 stk

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til dressing

2 spsk

Olie til dressing

½ dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til fisk

Næringsindhold

Energi (kJ)3112 kJ
Kalorier (kcal)744 kcal
Fedt44.1 g
Mættet fedt11.3 g
Kulhydrat56.2 g
Sukker8.8 g
Kostfibre6.9 g
Protein33.1 g
Salt4 g
Potassium1150 mg
Calcium0.5 mg

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav urteolie
2

Imens, hak persille og skalotteløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær citron i både.

Bland persille, hvidløg, skalotteløg, salt, olivenolie og et skvæt citronsaft i en stor skål.

Bag fisk
3

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og Ay Cajun-ba. 

Placer på en bageplade med bagepapir med skindsiden nedad.

Bag fisk i ovnen i 9-10 min, eller indtil gennemtilbered, når kartoflerne har 10 min tilbage i ovnen. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mat i midten.

Lav sauce
4

Imens, opvarm en mellemstor gryde på middel varme.

Tilsæt honning-sennepsdressing, madlavningsfløde, vand og grøntsagsbouillon, og kog i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet og let tyknet.

Sænk til lav varme, og hold varm indtil servering.

VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!

Bland kartofler og urter
5

Imens, skyl spinat.

Vend færdigbagte kartofler og græskarkerner i skålen med persille-hvidløgsblandingen, og kydr med et nip salt og peber.

Vend spinat i skålen.

Server
6

Anret urtekartofler og fisk på tallerkener.

Top fisk med sauce.