Nyd frisk fisk med vores Krydret ørred i cremet sennepssauce, hvor den ovnbagte fisk ledsages af aromatiske og velsmagende råvarer. Velsmagende tilbehør er ovnbagte kartofler blandet med spinatblade, græskarkerner og en lækker hvidløgsurteolie.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Ørred
(Indeholder: Pesce)
1 stk
Citron
75 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Milk)
1 stk
Skalotteløg
30 g
Spinat
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde spor af: Spelt, Roggen, Weizen, Sesamsamen, Kamut, Gerste, Erdnüsse, Hafer, Schalenfrüchte, Glutenhaltiges Getreide)
500 g
Kartofler
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Schwefeldioxide und Sulfite)
20 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder: Senf, Schwefeldioxide und Sulfite, Egg)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder: Celery)
1 stk
Bredbladet persille
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til dressing
2 spsk
Olie til dressing
½ dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til fisk
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, hak persille og skalotteløg fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær citron i både.
Bland persille, hvidløg, skalotteløg, salt, olivenolie og et skvæt citronsaft i en stor skål.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og Ay Cajun-ba.
Placer på en bageplade med bagepapir med skindsiden nedad.
Bag fisk i ovnen i 9-10 min, eller indtil gennemtilbered, når kartoflerne har 10 min tilbage i ovnen.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mat i midten.
Imens, opvarm en mellemstor gryde på middel varme.
Tilsæt honning-sennepsdressing, madlavningsfløde, vand og grøntsagsbouillon, og kog i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet og let tyknet.
Sænk til lav varme, og hold varm indtil servering.
VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!
Imens, skyl spinat.
Vend færdigbagte kartofler og græskarkerner i skålen med persille-hvidløgsblandingen, og kydr med et nip salt og peber.
Vend spinat i skålen.
Anret urtekartofler og fisk på tallerkener.
Top fisk med sauce.