Nem soltørret tomat-rigatoni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Nem soltørret tomat-rigatoni

Nem soltørret tomat-rigatoni

med frisk rucola og sprød pangrattato

Pastaen rigatoni er kendt for at være en rigtig saucetyv, og I kan se frem til et fyldigt og mættende måltid i aften. Vi laver en skøn sauce med zucchini, soltørret tomat, oregano, fløde, cherrytomater og vores egen krydderiblanding, som vi kalder Mamas Favorit. Vi topper med sprød pangrattato, frisk rucola og revet ost.

Tags:
Vegetarisk
Hurtig
Lynhurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

12.5 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Zucchini

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

125 g

Cherrytomater

50 g

Soltørrede tomater

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

1 pose

Oregano

1 pakke

Pasta

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

40 g

Rucola

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Smør til stegning

¼ tsk

Salt til pangrattato

½ spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til sauce

¼ tsk

Sukker til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3181 kJ
Kalorier (kcal)760 kcal
Fedt37.9 g
Mættet fedt23.6 g
Kulhydrat82.9 g
Sukker14.2 g
Protein21.2 g
Salt4 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav pangrattato
2

Imens, smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg panko i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.

Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en skål.

Hak soltørrede tomater, zucchini og oregano groft.

Skyl rucola.

Lav sauce
3

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg zucchini, soltørrede tomater, oregano og Mamas Favorit i 2-3 min.

Tilsæt pastavand, madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, cherrytomater, salt, sukker og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt pasta, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen virker tyk.

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med pangrattato, rucola og finrevet ost.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image