Pastaen rigatoni er kendt for at være en rigtig saucetyv, og I kan se frem til et fyldigt og mættende måltid i aften. Vi laver en skøn sauce med zucchini, soltørret tomat, oregano, fløde, cherrytomater og vores egen krydderiblanding, som vi kalder Mamas Favorit. Vi topper med sprød pangrattato, frisk rucola og revet ost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
12.5 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Zucchini
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
125 g
Cherrytomater
50 g
Soltørrede tomater
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
1 pose
Oregano
1 pakke
Pasta
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
40 g
Rucola
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder: Selleri)
1 dl
Gemt pastavand
1 spsk
Smør til stegning
¼ tsk
Salt til pangrattato
½ spsk
Olie til stegning
½ tsk
Salt til sauce
¼ tsk
Sukker til sauce
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg panko i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.
Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en skål.
Hak soltørrede tomater, zucchini og oregano groft.
Skyl rucola.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg zucchini, soltørrede tomater, oregano og Mamas Favorit i 2-3 min.
Tilsæt pastavand, madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, cherrytomater, salt, sukker og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen virker tyk.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med pangrattato, rucola og finrevet ost.