Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Sød kartoffelkage med nødder
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sød kartoffelkage med nødder

Sød kartoffelkage med nødder

Har du også en ekstra sød tand i juletiden? Så må du ikke gå glip af denne søde og syndige kartoffelkage! 48% af os har kartoffelrester i julen - heldigvis får denne kage bugt med resterne og giver dine smagsløg en på opleveren.

Tags:
Jul

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid65 minutter
SværhedsgradMedium
sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)0 kJ
Kalorier (kcal)0 kcal
Fedt0 g
Mættet fedt0 g
Kulhydrat0 g
Sukker0 g
Protein0 g
Salt0 g

Fremgangsmåde

1

Tænd ovnen på 200° varmluft.

2

Pisk æggeblommer og 125 g sukker hvide i ca. 3 min.

3

Vend kogte og revet kartofler, hakkede hasselnødder, hvedemel, æblemos samt saft og skal fra en citron i æggemassen indtil den er homogen.

4

Pisk æggehvider stive og vend forsigtigt sammen med æggemassen.

5

Tag en rund kageform på 21 cm i diameter og smør den med smør. Drys de resterende 15 g sukker i formen.

6

Kom kagemassen i formen og bag den i en forvarmet ovn ved 200° varmluft, i ca. 50-60 min.

7

Tjek med en gaffel eller kødnål, om kagen er færdigbagt i midten, ved at stikke den ned i kagen. Der skal ikke sidde dej tilbage på gaflen.

8

Lad kagen afkøle og drys med flormelis lige inden servering.