topBanner
Sød chilimarineret svinekød

Sød chilimarineret svinekød

med broccolini & jasminris

Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med sød chilisauce, sojasauce, ingefær og limesaft. Det lækre tilbehør byder på sprød, hvidløgsstegt broccolini og perfekt kogt jasminris.

Tags:HurtigUnder 600 kcal
Allergener:glutensojaselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pose

Koriander

300 g

Svineschnitzel

75 g

Broccolini

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

150 g

Jasminris

1 stk

Lime, økologisk

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

½ stk

Ingefær

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

40 g

Sød chilisauce

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2388 kJ
Kalorier (kcal)571 kcal
Fedt7 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat86 g
Sukker19 g
Protein40 g
Salt4 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Gryde
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring vand* [3 dl I 6 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt ris, rør rundt, og kog på lav varme under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

2

Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær broccolini [1/2 pose, 2P] i 3 cm store stykker. Hak hvidløg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Hak koriander groft. Skær lime i både. Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt gulerod, rødløg og broccolini, og steg i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, og steg i 1 min. Smag til med salt* og peber*, og overfør til en skål med låg, så grøntsagerne holdes varme.

4

Bland sød chilisauce, sojasauce, ingefær og et stort skvæt limesaft i en lille skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 4-5 min, eller indtil gennemstegt. Tilsæt sauce, når der er 30 sek tilbage af stegetiden, og rør godt rundt indtil gennemvarmet.

6

Anret ris og grøntsager på tallerkener. Top med svinekød. Drys med koriander. Server med limebåde.