I humør til pasta med et spicy tvist? Vores mozzarellalinguine i røget tomatsauce er indbegrebet af krydret lækkerhed, med harissa-stegte løg, bagt peberfrugt og røget paprika, der giver en herlig og pirrende pause fra det sædvanlige.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
4 g
Harissa-krydderi
2 g
Røget paprika
1 stk
Peberfrugt
½ g
Chiliflager
30 g
Spinat
1 stk
Bredbladet persille
1 stk
Baguette
(Indeholder: Hvede, Gluten)
1 stk
Hvidløgsfed
70 g
Tomatpuré
1 stk
Løg
125 g
Mozzarella
(Indeholder: Mælk)
180 g
Linguine
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
¼ tsk
Salt til grøntsager
1 dl
Gemt pastavand
2 spsk
Smør til smør
1 spsk
Olie til stegning

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Overfør til en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber. Vend sammen.
Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre.
Imens, kog pasta i 8 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Skær løg i tynde, halve skiver.
Skyl spinat.
Hak persille og hvidløg fint.
Bland hvidløg, smør, persille og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Del brød på langs, og placer på en bageplade med bagepapir. Smør med hvidløgssmør, og bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprød og gylden.

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg i 3-4 min, eller indtil let bløde.
Tilsæt chiliflager, harissa-krydderi, røget paprika og tomatpuré, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Hæld væde fra mozzarella, dup tør med køkkenrulle, og skær i 2 cm tern.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.
VIGTIGT: I denne opskrift bruges halvdelen af mængden af visse ingredienser – dobbelttjek ingredienslisten!
Sænk til middel varme.
Tilsæt pasta, spinat, pastavand og et nip salt og peber, og vend sammen.
Anret pasta og peberfrugt i dybe tallerkener.
Top med mozzarella.
Server med hvidløgsbrød.