
Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til at lave en delevenlig ret. Pak choi er en fantastisk grøntsag, som er lige god rå som tilberedt. Her giver vi den et asiatisk tvist, og forkæler den med sesamolie og sesamfrø, inden den bages lækker og mør i ovnen. Perfekt tilbehør til asiatiske retter, men også bare hvis du har lyst til noget nyt tilbehør!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
2 stk
Pak choi
20 ml
Sesamolie
(Indeholder: Sesam)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)
¼ tsk
Salt til grøntsager

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Halver pak choi på langs.

Dryp skæresiden med sesamolie, og drys med salt.

Fordel pak choi på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil møre.

Server på en tallerken med skæresiden opad, og drys med sesamfrø.