Skip to main content
Sesambagt pak choi

Sesambagt pak choi

2 portioner | Det perfekte tilbehør

Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til at lave en delevenlig ret. Pak choi er en fantastisk grøntsag, som er lige god rå som tilberedt. Her giver vi den et asiatisk tvist, og forkæler den med sesamolie og sesamfrø, inden den bages lækker og mør i ovnen. Perfekt tilbehør til asiatiske retter, men også bare hvis du har lyst til noget nyt tilbehør!

Allergener:
Sesam

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Pak choi

20 ml

Sesamolie

(Indeholder: Sesam)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

Næringsindhold

Energi (kJ)631 kJ
Kalorier (kcal)151 kcal
Fedt13.4 g
Mættet fedt1.9 g
Kulhydrat4.6 g
Sukker2.8 g
Kostfibre2.4 g
Protein3.1 g
Salt1.9 g
Potassium460 mg
Calcium108 mg
Iron1.2 mg

Fremgangsmåde

Forbered pak choi
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Halver pak choi på langs.

Krydr pak choi
2

Dryp skæresiden med sesamolie, og drys med salt.

Bag pak choi
3

Fordel pak choi på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil møre.

Server
4

Server på en tallerken med skæresiden opad, og drys med sesamfrø.