HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKoreansk Inspireret Striploin Steak
topBanner
Koreansk inspireret striploin steak

Koreansk inspireret striploin steak

med ovnbagte kartofler, pak choi & srirachamayo

Premium

I aften holder vi fest og lokker med en yderst delikat og forfriskende sammensætning. En klassisk striploin steak har hovedrollen, men tilberedning og biroller byder på spændende overraskelser. Vi har hentet inspiration fra Korea, og glaserer bøffen i en fristende sauce. De klassiske kartofler har vi opgraderet med sesamfrø. Smagfuld tilbehør er pak choi stegt med chili. En stor klat srirachamayo fuldender mesterværket!

Tags:Børnevenlig
Allergener:sesamægsennepglutensoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Angus Striploin

500 g

Kartofler

1 stk

Forårsløg

20 g

Sriracha

25 g

Honning

10 g

Sesamfrø

(IndeholdersesamKan indeholdenødder, jordnødder)

½ stk

Chili

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

25 g

Hoisinsauce (vegetarisk)

(Indeholdersesam, gluten, soja)

200 g

Ketchup

1 spsk

Pak choi

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Olivenolie* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)858.5 kcal
Energi (kJ)3591.9641 kJ
Fedt51.1291 g
Mættet fedt12.5 g
Kulhydrat64.0825 g
Sukker19.2 g
Protein38.2275 g
Salt1.9 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt* og peber*. Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Drys med halvdelen af sesamfrø, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde (vend sammen halvvejs). 

2

Del pak choi i to på langs. Halver chili [½ stk, 2P] på langs, fjern kerner, og hak fint. Snit forårsløg fint.

3

Bland mayonnaise og halvdelen af sriracha i en lille skål. Bland hoisinsauce, ketchup, honning og resterende sriracha til en marinade i en anden lille skål. Tilsæt olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], og rør godt rundt. 

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg pak choi, chili og resterende sesamfrø i 2-3 min. Krydr med salt* og peber*, overfør til en skål og dæk til med sølvpapir.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Brun bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. Tilsæt marinade, når der er 1 min tilbage. Stil til side, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider.

6

Anret bøffer, pak choi og kartofler på tallerkener. Drys med forårsløg. Server med srirachamayo.