Hoisinglaserede rissoles
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hoisinglaserede rissoles

Hoisinglaserede rissoles

med hvidløgsris & pak choi

Byd familien på aromatiske hvidløgsris og superlækre rissoles glaseret i fantastisk hoisinsauce. De lækre hvidløgsris indeholder masser af skønne grøntsager, gulerod, pak choi og forårsløg.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket oksekød

1 stk

Pak choi

1 stk

Forårsløg

150 g

Jasminris

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

30 g

Hoisinsauce

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand

1 spsk

Hvedemel

¼ tsk

Salt

1 stk

Æg

efter behov

Smør

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)660 kcal
Energi (kJ)2761 kJ
Fedt17.76 g
Mættet fedt6.2 g
Kulhydrat88.69 g
Sukker8.9 g
Protein39.09 g
Salt6 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* (se ingrediensliste) og et nip salt*, og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Form rissoles
2

Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær pak choi i 1 cm tynde skiver. Bland hakket oksekød, asiatisk dressing, hvedemel*, panko, æg* og et nip salt* i en skål. Form fars til kødboller (3 pr. person), og tryk flade (ca. 2 cm). Stil til side på en tallerken.

Bland grøntsagsris
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt gulerod, pak choi og et skvæt vand*, og steg i 4-5 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål. Vend grøntsager i gryden med færdigkogt ris.

Steg rissoles
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rissoles i 5-6 min på hver side. VIGTIGT: Rissoles er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav hoisinsauce
5

Bland hoisinsauce og sojasauce. Snit forårsløg fint. Hæld hoisinblanding over de færdigstegte rissoles. Vend sammen, og overfør rissoles til en skål. Tilsæt vand* [1-2 spsk, 2 pers. | 2-3 spsk, 4 pers.] og en klat smør* til samme stegepande. Bring i kog på høj varme, og lad saucen tykne.

Server
6

Anret grøntsagsris og rissoles i dybe tallerkener. Øs hoisinsauce over. Top med forårsløg.