Skip to main content
Hoisinglaserede rissoles

Hoisinglaserede rissoles

med hvidløgsris & pak choi

4.0
(386)

Byd familien på aromatiske hvidløgsris og superlækre rissoles glaseret i fantastisk hoisinsauce. De lækre hvidløgsris indeholder masser af skønne grøntsager, gulerod, pak choi og forårsløg.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sesam

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket oksekød

1 stk

Pak choi

1 stk

Forårsløg

150 g

Jasminris

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

30 g

Hoisinsauce

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten, Sesam)

30 g

Panko

(Indeholder: Hvede, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand

1 spsk

Hvedemel

¼ tsk

Salt

1 stk

Æg

efter behov

Smør

Næringsindhold

Kalorier (kcal)659.9 kcal
Energi (kJ)2761.1 kJ
Fedt17.8 g
Mættet fedt6.2 g
Kulhydrat88.7 g
Sukker8.9 g
Kostfibre4.8 g
Protein39.1 g
Kolesterol0.1 mg
Salt6 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* (se ingrediensliste) og et nip salt*, og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Form rissoles
2

Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær pak choi i 1 cm tynde skiver. Bland hakket oksekød, asiatisk dressing, hvedemel*, panko, æg* og et nip salt* i en skål. Form fars til kødboller (3 pr. person), og tryk flade (ca. 2 cm). Stil til side på en tallerken.

Bland grøntsagsris
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt gulerod, pak choi og et skvæt vand*, og steg i 4-5 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål. Vend grøntsager i gryden med færdigkogt ris.

Steg rissoles
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rissoles i 5-6 min på hver side. VIGTIGT: Rissoles er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav hoisinsauce
5

Bland hoisinsauce og sojasauce. Snit forårsløg fint. Hæld hoisinblanding over de færdigstegte rissoles. Vend sammen, og overfør rissoles til en skål. Tilsæt vand* [1-2 spsk, 2 pers. | 2-3 spsk, 4 pers.] og en klat smør* til samme stegepande. Bring i kog på høj varme, og lad saucen tykne.

Server
6

Anret grøntsagsris og rissoles i dybe tallerkener. Øs hoisinsauce over. Top med forårsløg.