HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSaftig Steak Og Flødesauce
topBanner
Saftig steak og flødesauce

Saftig steak og flødesauce

med baconrørt kartoffelmos og grønne bønner

Premium

En luksusret til weekenden, perfekt til gæster, eller bare når du vil forkæle familien. Supermør striploin steak, som I steger lige efter ønske. Lækkert tilbehør er stegte grønne bønner og gulerod, cremet baconmos og en fantastisk pebersauce.

Tags:Børnevenlig
Allergener:Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Angus Striploin

62.5 g

Bacon, skiver

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Grønne bønner

4 g

Oksebouillon

100 ml

Madlavningsfløde

(IndeholderMælk)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Smør (trin 1)

2 spsk

Mælk (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)915 kcal
Energi (kJ)3830 kJ
Fedt58.48 g
Mættet fedt31.2 g
Kulhydrat55.7 g
Sukker11.2 g
Protein44.53 g
Salt2.3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt* og peber*. Bring en stor gryde med vand* i kog. Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern. Skræl hvidløg. Kog kartofler og hvidløg i 10-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. Tilsæt smør* [3 spsk | 6 spsk], mælk* [2 spsk | 4 spsk] og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og mos med en kartoffelmoser eller gaffel.

2

Fjern ender fra bønner. Skræl gulerod, og skær i tynde stave. Hak bacon [1/2 pakke, 2P] fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 3-4 min, eller indtil sprød. Overfør til en skål. Vend bacon i gryden med kartoffelmos, og smag til med salt* og peber*.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en samme stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Stil til side, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Steg bønner og gulerod i 4-5 min, eller indtil bløde. Smag til med salt* og peber*.

5

Opvarm madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], oksebouillon og et stort nip peber* i en gryde. Lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt kødsaft fra bøfferne, og smag til med salt* og peber*.

6

Anret bøffer, baconmos og grøntsager på tallerkener. Øs sauce over.