Tag dine smagsløg med på en tur til Asien med vores Rød karry-glaserede pankorejer i bao-boller. Denne ret indfanger essensen af det asiatiske køkken, og kombinerer dristige smage og aromatiske krydderier.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
6 stk
Bao-boller
(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja)
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Koriander
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
30 g
Rød karrypasta
150 g
Kongerejer
(Indeholder: Krebsdyr)
75 g
Rødkål, skåret
2 stk
Gulerod
1 stk
Tomat
1 stk
Lime
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
1 dl
Mel til panering
1 stk
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til rejer
1 spsk
Vand til glace
1 spsk
Ketchup til glace
1 tsk
Sukker til glace
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Hak tomat groft.
Halver lime.
Riv gulerod groft.
Bland rødkål, tomat, gulerod, olivenolie, et stort skvæt limesaft, salt og et nip peber i en stor skål.
Dup rejer tørre med køkkenrulle, og overfør til en mellemstor skål.
Tilsæt hvedemel, salt og et nip peber, og vend sammen.
Pisk æg (brug kun halvdelen af ægget til 2P) sammen i en lille skål.
Tilsæt æg til skålen med rejer, og vend sammen.
Bland karrypasta, ketchup, sukker og vand i en stor skål.
Pluk koriander.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt panko til skålen med rejer, og vend sammen.
Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegte.
Overfør rejer til skålen med glace, og vend sammen lige inden servering.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Klip et hul i hver side af pakken, og varm boller i 70 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyld bao-boller med rejer og koriander, og top med mayonnaise.
Server med kålsalat, og top med peanuts.