Skip to main content
Rød karry-glaserede pankorejer i bao-boller
Rød karry-glaserede pankorejer i bao-boller

Rød karry-glaserede pankorejer i bao-boller

med sprød og syrlig kålsalat og mayonnaise

Tag dine smagsløg med på en tur til Asien med vores Rød karry-glaserede pankorejer i bao-boller. Denne ret indfanger essensen af ​​det asiatiske køkken, og kombinerer dristige smage og aromatiske krydderier.

Tags:
Hurtig
Spis mig først
Allergener:
Hvede
Gluten
Soja
Æg
Sennep
Krebsdyr
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

6 stk

Bao-boller

(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja)

25 g

Panko

(Indeholder: Hvede, Gluten)

1 stk

Koriander

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

30 g

Rød karrypasta

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

75 g

Rødkål, skåret

2 stk

Gulerod

1 stk

Tomat

1 stk

Lime

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 dl

Mel til panering

1 stk

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til rejer

1 spsk

Vand til glaze

1 spsk

Ketchup til glaze

1 tsk

Sukker til glaze

Næringsindhold

Energi (kJ)3420 kJ
Kalorier (kcal)817 kcal
Fedt32.5 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat99.5 g
Sukker26 g
Kostfibre10 g
Protein29.2 g
Kolesterol78.4 mg
Salt4.5 g
Trans Fat0.1 g
Potassium228.5 mg
Calcium30.2 mg
Iron0.6 mg

Fremgangsmåde

Lav salat
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Hak tomat groft.

Halver lime.

Riv gulerod groft.

Bland rødkål, tomat, gulerod, olivenolie, et stort skvæt limesaft, salt og et nip peber i en stor skål.

Paner rejer
2

Dup rejer tørre med køkkenrulle, og overfør til en mellemstor skål.

Tilsæt hvedemel, salt og et nip peber, og vend sammen.

Pisk æg (brug kun halvdelen af ægget til 2P) sammen i en lille skål.

Tilsæt æg til skålen med rejer, og vend sammen.

Forbered glace
3

Bland karrypasta, ketchup, sukker og vand i en stor skål.

Pluk koriander.

Glaser rejer
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt panko til skålen med rejer, og vend sammen.

Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegte.

Overfør rejer til skålen med glace, og vend sammen lige inden servering.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Varm bao-boller
5

Klip et hul i hver side af pakken, og varm boller i 70 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyld bao-boller med rejer og koriander, og top med mayonnaise.

Server med kålsalat, og top med peanuts.