Perlecouscous og sprød bacon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Perlecouscous og sprød bacon

Perlecouscous og sprød bacon

med stegt majs og cremet ostedressing

I aften frister vi med en spændende opskrift på bouillonkogt perlecouscous toppet med rødløg, stegte majs, bacon og cherrytomater. Vi har desuden blandet perlecouscousen med en lækker ostedressing med salatost, yoghurt og citron. Denne ret kan også anbefales til en picnic!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Kyllingebouillon

1 dåse

Majs

125 g

Cherrytomater

1 pose

Basilikum

1 stk

Rødløg

125 g

Bacon, skiver

½ stk

Citron, økologisk

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)767 kcal
Energi (kJ)3207 kJ
Fedt34.1 g
Mættet fedt19.1 g
Kulhydrat77.1 g
Sukker14 g
Protein32.7 g
Salt5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog perlecouscous
1

Bring vand* [4 dl | 8 dl] og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous og kyllingebouillon, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadig har bid. Hæld overskydende vand fra.

Steg majs
2

Hæld væde fra majs. Opvarm en stor, tør stegepande på middelhøj varme. Steg majs i 4-5 min, eller indtil let brunet. Krydr med salt* og peber*, og overfør til en tallerken.

 

Forbered råvarer
3

Halver cherrytomater. Pluk basilikum. Skær rødløg i 2 cm både. Skær bacon i mindre stykker. Halver citron.

 

Steg bacon og løg
4

Opvarm samme stegepande på høj varme. Steg bacon i 1 min på hver side, eller indtil fedtet begynder at frigøres. Sænk til middelhøj varme, og tilsæt rødløg. Tilsæt en smule olivenolie* ved behov. Steg i 3-4 min, eller indtil sprød.

 

Bland ostedressing
5

Smuldr salatost fint i en lille skål. Tilsæt yoghurt, citronsaft [1,5 tsk | 3 tsk], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*. Mos med en gaffel, og rør rundt. Tilsæt vand* indtil konsistensen er flydende. Vend halvdelen af ostedressing i gryden med færdigkogt perlecouscous.

 

Server
6

Anret perlecouscous, rødløg, majs, bacon og cherrytomater i dybe tallerkener. Top med resterende ostedressing og basilikum. Server med citronbåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image