HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPerlecouscous Og Sprød Bacon
topBanner
Perlecouscous og sprød bacon

Perlecouscous og sprød bacon

med stegt majs og cremet ostedressing

I aften frister vi med en spændende opskrift på bouillonkogt perlecouscous toppet med rødløg, stegte majs, bacon og cherrytomater. Vi har desuden blandet perlecouscousen med en lækker ostedressing med salatost, yoghurt og citron. Denne ret kan også anbefales til en picnic!

Tags:Hurtig
Allergener:glutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

170 g

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

4 g

Kyllingebouillon

150 g

Majs

125 g

Cherrytomater

1 pose

Basilikum

1 stk

Rødløg

125 g

Bacon, skiver

½ stk

Citron, økologisk

100 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

75 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand* (trin 1)

¼ tsk

Salt* (trin 1)

¼ tsk

Salt* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)766.545 kcal
Energi (kJ)3207.2241 kJ
Fedt34.0567 g
Mættet fedt19.1 g
Kulhydrat77.105 g
Sukker14 g
Protein32.7412 g
Salt5 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [4 dl | 8 dl] og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous og kyllingebouillon, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadig har bid. Hæld overskydende vand fra.

2

Hæld væde fra majs. Opvarm en stor, tør stegepande på middelhøj varme. Steg majs i 4-5 min, eller indtil let brunet. Krydr med salt* og peber*, og overfør til en tallerken.

 

3

Halver cherrytomater. Pluk basilikum. Skær rødløg i 2 cm både. Skær bacon i mindre stykker. Halver citron.

 

4

Opvarm samme stegepande på høj varme. Steg bacon i 1 min på hver side, eller indtil fedtet begynder at frigøres. Sænk til middelhøj varme, og tilsæt rødløg. Tilsæt en smule olivenolie* ved behov. Steg i 3-4 min, eller indtil sprød.

 

5

Smuldr salatost fint i en lille skål. Tilsæt yoghurt, citronsaft [1,5 tsk | 3 tsk], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*. Mos med en gaffel, og rør rundt. Tilsæt vand* indtil konsistensen er flydende. Vend halvdelen af ostedressing i gryden med færdigkogt perlecouscous.

 

6

Anret perlecouscous, rødløg, majs, bacon og cherrytomater i dybe tallerkener. Top med resterende ostedressing og basilikum. Server med citronbåde.