HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPenne Arrabiata
topBanner
Penne Arrabiata

Penne Arrabiata

med grøn salat

Her kommer en lækker opskrift på en italiensk klassiker med chili og hvidløg i fokus - frygt ikke styrken, den bestemmer du selv. Øs den stærke tomatsauce lavet på sprød bacon og peberfrugter over al dente-kogt pasta. Top med lagret ost, basilikum og chiliflager, og server din all'arrabbiata med en frisk grøn salat. Og hey, det smager rigtig godt, og er først og fremmest hurtigt at lave!

Tags:StærkHurtig
Allergener:glutensojamælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Gul peberfrugt

1 g

Penne

(Indeholdergluten, soja)

efter behov

Hvidløgsfed

1.5 tsk

Chili

Skalotteløg

Finthakkede tomater

Oksebouillon

Basilikum

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

Citron

Chiliflager

Blandet salat

Bacon, tern

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør* efter behov

(Indeholdermælk)

Sukker*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)90.6985 kJ
Kalorier (kcal)21.6775 kcal
Fedt0.156 g
Mættet fedt0 g
Kulhydrat4.5525 g
Sukker4.2 g
Protein0.36 g
Salt0.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Hak skalotteløg fint. Hak peberfrugt groft. Pres eller hak hvidløg fint. Hak chili (med kerner) fint.

2

Kog pasta i 7-9 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.]. Si vand* fra. Hæld pasta tilbage i gryden. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bacon i 3-4, eller indtil sprødt.

3

Tilsæt skalotteløg og peberfrugt. Steg i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt chili og hvidløg. Steg i 1 min. Tilsæt oksebouillon, hakkede tomater og pastavand. Lad simre i 2-3 min.

4

Skær citron i både. Hak basilikum groft. Bland citronsaft med en smule olivenolie* i en stor skål. Krydr med salt* og peber*. Vend salat [½ pose, 2 pers.] i skålen.  

5

Tilsæt sukker* og en klat smør* til panden. Smag til med salt* og peber*. Tilsæt pasta. Vend sammen.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost og et nip chiliflager. Top med basilikum. Server med salat.