topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Penne Arrabiata

Her kommer en lækker opskrift på en italiensk klassiker med chili og hvidløg i fokus - frygt ikke styrken, den bestemmer du selv. Øs den stærke tomatsauce lavet på sprød bacon og peberfrugter over al dente-kogt pasta. Top med lagret ost, basilikum og chiliflager, og server din all'arrabbiata med en frisk grøn salat. Og hey, det smager rigtig godt, og er først og fremmest hurtigt at lave!

Tags:
Hurtig
Stærk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Peberfrugt

250 g

Penne

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rød chili

1 stk

Skalotteløg

pakke

Hakkede tomater

1 pakke

Finthakkede tomater

4 g

Oksebouillon

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

1 stk

Citron

1 g

Chiliflager

60 g

Blandet salat

140 g

Bacon, tern

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør

1.5 tsk

Sukker

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)22 kcal
Energi (kJ)91 kJ
Fedt0.16 g
Mættet fedt0 g
Kulhydrat4.55 g
Sukker4.2 g
Protein0.36 g
Salt0.7 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Hak skalotteløg fint. Hak peberfrugt groft. Pres eller hak hvidløg fint. Hak chili (med kerner) fint.

Kog pasta
2

Kog pasta i 7-9 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.]. Si vand* fra. Hæld pasta tilbage i gryden. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bacon i 3-4, eller indtil sprødt.

Lav sauce
3

Tilsæt skalotteløg og peberfrugt. Steg i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt chili og hvidløg. Steg i 1 min. Tilsæt oksebouillon, hakkede tomater og pastavand. Lad simre i 2-3 min.

Bland salat
4

Skær citron i både. Hak basilikum groft. Bland citronsaft med en smule olivenolie* i en stor skål. Krydr med salt* og peber*. Vend salat [½ pose, 2 pers.] i skålen.  

Tilsæt pasta
5

Tilsæt sukker* og en klat smør* til panden. Smag til med salt* og peber*. Tilsæt pasta. Vend sammen.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost og et nip chiliflager. Top med basilikum. Server med salat.