Skip to main content
Pankopaneret svinekotelet

Pankopaneret svinekotelet

med stærk coleslaw og snittet forårsløg

4.2
(378)

Server familiens vidunderlige svinekoteletter, som paneres i panko og vores færdiglavede krydderiblanding Panamad. Spændende tilbehør er en stærk coleslaw med majs, agurk, gulerod, kålmix, fraiche, jalapeño og forårsløg.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Stærk
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Agurk

1 stk

Forårsløg

1 stk

Chili

1 stk

Gulerod

1 stk

Majs

4 g

Panamad

30 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

300 g

Svineschnitzel

150 g

Snittet kålsalat

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

2 spsk

Hvedemel (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 4)

Næringsindhold

Energi (kJ)2310 kJ
Kalorier (kcal)552 kcal
Fedt23.4 g
Mættet fedt7.3 g
Kulhydrat40.8 g
Sukker13.6 g
Kostfibre9.7 g
Protein42.3 g
Kolesterol0.1 mg
Salt3.6 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak agurk groft. Snit forårsløg fint. Flæk jalapeño, fjern kerner, og hak fint. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hæld væde fra majs.

Paner schnitzler
2

Bland Panamad, panko, salt* [¼ tsk I ½ tsk] og et stort nip peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken. Kom hvedemel* [2 spsk | 4 spsk] i en tredje dyb tallerken. Vend svinekød i mel, derefter i æg og til sidst i panering.

Steg schnitzler
3

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Tilsæt ekstra olivenolie ved behov, så kødet ikke sidder fast i panden.

Bland coleslaw
4

Bland majs, agurk, gulerod, snittet salat, fraiche [1/2 pakke, 2P], salt* [1/2 tsk | 1 tsk], jalapeño og halvdelen af forårsløg i en stor skål. Krydr med et nip peber*. TIP: Spring jalapeñoen over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Skær schnitzler
5

Skær schnitzler i tynde skiver.

Server
6

Anret coleslaw på tallerkener. Top med schnitzler. Drys med resterende forårsløg.