topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paneret tofu

Paneret tofu

med grøntsager, hvidløgsris & srirachamayo

Hør lige her - helt perfekt, gyldenstegt tofu smagt til med et fænomenalt krydderi, woket sammen med friske grøntsager i en guddommelig velsmagende stir-fry sauce. Server med aromatisk duftende hvidløgsris og en lækker mayosauce rig på lækker umami og salthed. Top med forårsløg og et stænk limejuice, og efter kun 20 minutter har du en symfoni af smag, der venter.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Sulfitter
Hvede
Sesam
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod

100 g

Basmatiris

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

1 stk

Rød peberfrugt

250 g

Tofu

1 stk

Forårsløg

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

4 g

Ga-Laksa

10 g

Sriracha

4 g

Grøntsagsbouillon

20 g

Peanuts

1 stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt

3 dl

Vand

1.5 spsk

Hvedemel

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)181 kcal
Energi (kJ)758 kJ
Fedt10.06 g
Mættet fedt0.9 g
Kulhydrat19.79 g
Sukker10.8 g
Protein2.98 g
Salt3.7 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits halvdelen af hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* (se ingrediensliste), ris, grøntsagsbouillon og et nip salt*, og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet

Forbered grøntsager
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Skær lime i både. Hak forårsløg fint. Skær tofu i 2 cm tern. Bland Ga-Laksa og hvedemel*, salt* og et nip peber* i en dyb tallerken.

Steg tofu
3

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm op ved middelhøj varme. Vend tofu i panering. Steg tofu i 3-4 min. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Bland srirachamayo
4

Bland sriracha [1/2 pakke, 2 pers.], mayonnaise og et skvæt limesaft i en lille skål. Hak peanuts groft.

Steg grøntsager
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme. Steg rødløg, peberfrugt og gulerod i 5-6 min. Tilsæt asiatisk dressing og resterende hvidløg. Rør rundt. Tilsæt tofu, og vend sammen. Tag panden af varmen.

Server
6

Anret hvidløgsris, tofu og grøntsager i dybe tallerkener. Øs overskydende væde fra panden over. Top med srirachamayo, forårsløg og peanuts. Server med resterende limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image