HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPaneret Tofu
topBanner
Paneret tofu

Paneret tofu

med grøntsager, hvidløgsris & srirachamayo

Hør lige her - helt perfekt, gyldenstegt tofu smagt til med et fænomenalt krydderi, woket sammen med friske grøntsager i en guddommelig velsmagende stir-fry sauce. Server med aromatisk duftende hvidløgsris og en lækker mayosauce rig på lækker umami og salthed. Top med forårsløg og et stænk limejuice, og efter kun 20 minutter har du en symfoni af smag, der venter.

Tags:HurtigVegetarisk
Allergener:ægsennepsojasesamsulfitterglutensellerijordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 g

Gulerod

75 g

Basmatiris

4 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

10 g

Hvidløgsfed

4 g

Rødløg

20 g

Rød peberfrugt

¼ tsk

Tofu

3 dl

Forårsløg

1.5 spsk

Asiatisk woksauce

(Indeholdersoja, sesam, sulfitter, gluten)

Ga-Laksa

Sriracha

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Peanuts

(IndeholderjordnødderKan indeholdesesam, nødder)

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt

Vand

Hvedemel

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)181 kcal
Energi (kJ)758 kJ
Fedt10.06 g
Mættet fedt0.9 g
Kulhydrat19.79 g
Sukker10.8 g
Protein2.98 g
Salt3.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits halvdelen af hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* (se ingrediensliste), ris, grøntsagsbouillon og et nip salt*, og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet

2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Skær lime i både. Hak forårsløg fint. Skær tofu i 2 cm tern. Bland Ga-Laksa og hvedemel*, salt* og et nip peber* i en dyb tallerken.

3

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm op ved middelhøj varme. Vend tofu i panering. Steg tofu i 3-4 min. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

4

Bland sriracha [1/2 pakke, 2 pers.], mayonnaise og et skvæt limesaft i en lille skål. Hak peanuts groft.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme. Steg rødløg, peberfrugt og gulerod i 5-6 min. Tilsæt asiatisk dressing og resterende hvidløg. Rør rundt. Tilsæt tofu, og vend sammen. Tag panden af varmen.

6

Anret hvidløgsris, tofu og grøntsager i dybe tallerkener. Øs overskydende væde fra panden over. Top med srirachamayo, forårsløg og peanuts. Server med resterende limebåde.