
Paneret tofu
med grøntsager, hvidløgsris & srirachamayo
Hør lige her - helt perfekt, gyldenstegt tofu smagt til med et fænomenalt krydderi, woket sammen med friske grøntsager i en guddommelig velsmagende stir-fry sauce. Server med aromatisk duftende hvidløgsris og en lækker mayosauce rig på lækker umami og salthed. Top med forårsløg og et stænk limejuice, og efter kun 20 minutter har du en symfoni af smag, der venter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Gulerod
100 g
Basmatiris
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Rødløg
1 stk
Rød peberfrugt
250 g
Tofu
1 stk
Forårsløg
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
4 g
Ga-Laksa
10 g
Sriracha
4 g
Grøntsagsbouillon
20 g
Peanuts
1 stk
Lime, økologisk
Ikke inkluderet i din måltidskasse
¼ tsk
Salt
3 dl
Vand
1.5 spsk
Hvedemel
Fremgangsmåde
Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits halvdelen af hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* (se ingrediensliste), ris, grøntsagsbouillon og et nip salt*, og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet
Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Skær lime i både. Hak forårsløg fint. Skær tofu i 2 cm tern. Bland Ga-Laksa og hvedemel*, salt* og et nip peber* i en dyb tallerken.
Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm op ved middelhøj varme. Vend tofu i panering. Steg tofu i 3-4 min. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Bland sriracha [1/2 pakke, 2 pers.], mayonnaise og et skvæt limesaft i en lille skål. Hak peanuts groft.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme. Steg rødløg, peberfrugt og gulerod i 5-6 min. Tilsæt asiatisk dressing og resterende hvidløg. Rør rundt. Tilsæt tofu, og vend sammen. Tag panden af varmen.
Anret hvidløgsris, tofu og grøntsager i dybe tallerkener. Øs overskydende væde fra panden over. Top med srirachamayo, forårsløg og peanuts. Server med resterende limebåde.