Pandestegt sej i basilikumflødesauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt sej i basilikumflødesauce

Pandestegt sej i basilikumflødesauce

med små kartofler og kålsalat

Vi steger sej, og lader den simre i en fantastisk sauce med basilikum, fløde og grøntsagsbouillon. Samtidig koger vi kartofler, som vi derefter vender med smør. Vi laver også en frisk kålsalat med gulerod, som vi vender i en spændende dressing med appelsinjuice og olivenolie. Vi topper herlighederne med græskarkerner, og så er maden færdig.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Selleri
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

1 stk

Gulerod

150 g

Kålblanding, skåret

1 stk

Appelsin

1 pakke

Græskarkerner

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 pose

Basilikum

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Smør (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3171 kJ
Kalorier (kcal)758 kcal
Fedt46.1 g
Mættet fedt26.5 g
Kulhydrat55.4 g
Sukker19.2 g
Protein31.6 g
Salt4.6 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog. 

Kog i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. 

Tilsæt smør [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber, og stil til side under låg.

Lav dressing
2

Imens, halver appelsin.

Bland appelsinsaft [2 spsk | 4 spsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Lav salat
3

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Vend gulerod og kålblanding i skålen med dressing, og stil til side.

Steg fisk
4

Hak basilikum fint.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk]. 

Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på den ene side.

Lav sauce
5

Vend fisk, tilsæt madlavningsfløde, basilikum, grøntsagsbouillon, vand [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og steg videre i 2-3 min, eller indtil fisken er gennemtilberedt og saucen er let tyknet.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret kartofler, fisk og salat på tallerkener.

Top fisk med sauce.

Drys med græskarkerner.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image