Skip to main content
Pandestegt hvid fisk og chili-abrikosglaze
Pandestegt hvid fisk og chili-abrikosglaze

Pandestegt hvid fisk og chili-abrikosglaze

med bagte rodfrugter og krydret couscous

Smag på kuller med vores Pandestegte kuller med chili-abrikosglaze. Hvidt, flaget og smagfuldt kød som bliver pandestegt og glaseret med abrikoschutney og chiliflager, så du får en sødmefuld og krydret smagsoplevelse på tallerkenen.

Tags:
Spis mig først
Under 650 kcal
Proteinrig
Allergener:
Fisk
Mælk
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Hvidløgsfed

2 stk

Gulerod

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

2 stk

Rødbede

1 stk

Koriander

4 g

Panamad

1 pakke

Græskarkerner

(Kan indeholde spor af: Spelt, Rug, Hvede, Sesam, Kamut, Byg, Jordnødder, Havre, Nøtter, Gluten)

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

50 g

Abrikoschutney

100 g

Couscous

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

1 g

Chiliflager

60 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

2.5 dl

Vand til couscous

¼ tsk

Salt til couscous

½ spsk

Olie til couscous

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Smør til fisk

Næringsindhold

Energi (kJ)2704 kJ
Kalorier (kcal)646 kcal
Fedt22 g
Mættet fedt8.7 g
Kulhydrat67.4 g
Sukker26.3 g
Protein41.8 g
Salt2.9 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær rødbede og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Bland dip
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Forbered råvarer
3

Skyl salat.

Hak koriander fint.

Lav couscous
4

Bring vand og salt i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt couscous, Panamad og olivenolie, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Tilsæt koriander og halvdelen af græskarkerner, og vend sammen.

Steg fisk
5

Imens, opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Steg i 2-3 min på den ene side. Vend, tilsæt smør, chiliflager og abrikoschutney, og steg i 2-3 min, eller indtil karamelliseret og gennemstegt.

Vend salat med færdige rodfrugter.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Fordel couscous, fisk og rodfrugter på tallerkener.

Top fisk med resterende sauce og rodfrugter med resterende græskarkerner.

Server med yoghurt.