topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnbagt sej

Ovnbagt sej

med cremet dildsauce, bagte rodfrugter & syltet agurk

Nem opskrift på en klassisk og rigtig god fiskeret, der kun tager en halv time at lave, og passer sig selv i ovnen. De ovnbagte rodfrugter er krydret med en aromatisk hvidløgs- og krydderiblanding, og fisken tilberedes i en cremet flødesauce smagt til med dild, hvidløg og sennep. Server med frisk syltet agurk, pynt med frisk dild ovenpå, og nyd af hver mundfuld.

Tags:
Under 650 kcal
Let at lave
Allergener:
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Rodfrugtsmix

1 pose

Dild

200 ml

Madlavningsfløde

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Pastinak

stk

Agurk

1 stk

Agurk, piccolo

4 g

Hvide Løjer & Urter

25 ml

Hvidvinseddike

250 g

Sej

12 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Vand

efter behov

Sukker

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)21 kcal
Energi (kJ)89 kJ
Fedt0.62 g
Mættet fedt0.1 g
Kulhydrat1.98 g
Sukker0.7 g
Protein0.64 g
Salt1.5 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær rodfrugter (uskrællet), gulerod (uskrællet) og pastinak (uskrællet) i 2 cm tern. Skær løg i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryo med en smule olivenolie*. Drys med Hvide Løjer & Urter. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen.

Bag grøntsager
2

Bag grøntsager i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre.

Bland dildsauce
3

Hak dild fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær agurk i tynder skiver. Bland madlavningsfløde, hvidløg, grøntsagsbouillon, sennep [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], et stort nip peber* og 1/2 dild i en skål.

Bag fisk
4

Læg fisk i et ildfast fad, når grøntsagerne har 10 min tilbage. Bag i ovnen i 10-12 min. Øs dildsauce over fisken, når der er 5 min tilbage.

Sylt agurk
5

Bland hvidvinseddike og vand* med sukker* og et nip salt* i en lille skål. Vend agurk i skålen.

Server
6

Anret fisk, grøntsager og syltede agurker i dybe tallerkener. Overøs med dildsauce. Top med resterende dild.