HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconOvnbagt Sej
topBanner
Ovnbagt sej

Ovnbagt sej

med cremet dildsauce, bagte rodfrugter & syltet agurk

Nem opskrift på en klassisk og rigtig god fiskeret, der kun tager en halv time at lave, og passer sig selv i ovnen. De ovnbagte rodfrugter er krydret med en aromatisk hvidløgs- og krydderiblanding, og fisken tilberedes i en cremet flødesauce smagt til med dild, hvidløg og sennep. Server med frisk syltet agurk, pynt med frisk dild ovenpå, og nyd af hver mundfuld.

Tags:Let at laveUnder 650 kcal
Allergener:sellerisulfitterfisksennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Rodfrugtsmix

4 g

Dild

25 ml

Madlavningsfløde

12 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

2 spsk

Løg

efter behov

Hvidløgsfed

Pastinak

Agurk

Hvide Løjer & Urter

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

Sej

(Indeholderfisk)

Sennep

(Indeholdersennep)

Gulerod, lilla

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Sukker*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)88.6589 kJ
Kalorier (kcal)21.19 kcal
Fedt0.622 g
Mættet fedt0.1 g
Kulhydrat1.9755 g
Sukker0.7 g
Protein0.644 g
Salt1.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær rodfrugter (uskrællet), gulerod (uskrællet) og pastinak (uskrællet) i 2 cm tern. Skær løg i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryo med en smule olivenolie*. Drys med Hvide Løjer & Urter. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen.

2

Bag grøntsager i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre.

3

Hak dild fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær agurk i tynder skiver. Bland madlavningsfløde, hvidløg, grøntsagsbouillon, sennep [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], et stort nip peber* og 1/2 dild i en skål.

4

Læg fisk i et ildfast fad, når grøntsagerne har 10 min tilbage. Bag i ovnen i 10-12 min. Øs dildsauce over fisken, når der er 5 min tilbage.

5

Bland hvidvinseddike og vand* med sukker* og et nip salt* i en lille skål. Vend agurk i skålen.

6

Anret fisk, grøntsager og syltede agurker i dybe tallerkener. Overøs med dildsauce. Top med resterende dild.