Ovnbagt kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnbagt kylling

Ovnbagt kylling

med tomatsauce, perlecouscous & lagret ost

Troede I, at I allerede havde prøvet alle forskellige måder at lave kylling på? Vi tør næsten love, at I ikke har prøvet aftenens måde at anrette kylling, med alt det spændende tilbehør, vi har forberedt til jer. Kyllingen bliver først bagt med hvidløg og derefter blandet i den superlækre tomatsauce, som er smagt til med rødvinssauce! Perlecouscous er næsten alt for smuk til at spise, og det er et sjovt alternativ til pasta og ris!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

4 g

Hvide Løjer & Urter

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

60 g

Spinat

1 pakke

Hakkede tomater

4 g

Grøntsagsbouillon

20 g

Finrevet ost

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand

efter behov

Smør

1 tsk

Sukker

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)553 kcal
Energi (kJ)2313 kJ
Fedt3.73 g
Mættet fedt0.7 g
Kulhydrat76.91 g
Sukker15.7 g
Protein47.02 g
Salt2.6 g

Fremgangsmåde

Kog  perlecouscous
1

Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) og grøntsagsbouillon i kog. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil 'al dente'.

Tilbered kylling
2

Bland Hvide Løjer & Urter, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Vend kylling i skålen. Opvarm en smule olivenolie* og en stor klat smør* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil gylden. Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak tomat groft. Hak 1/3 af spinat groft (til anretning).

Lav tomatsauce
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg, hvidløg og tomat i 2-3 min. Tilsæt hakkede tomater, rødvinssauce, et skvæt vand* og et nip sukker*, salt* og peber*, og lad simre indtil perlecouscousen er færdig.

Tilsæt perlecouscous
5

Tilsæt perlecouscous, halvdelen af revet ost, en stor klat smør* og spinat til panden med tomatsauce, og rør rundt. Skær kylling i 2 cm skiver.

Server
6

Anret tomatsauce og kylling i dybe tallerkener. Top med resterende revet ost og spinat.