HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconOvnbagt Kylling
topBanner
Ovnbagt kylling

Ovnbagt kylling

med tomatsauce, perlecouscous & lagret ost

Troede I, at I allerede havde prøvet alle forskellige måder at lave kylling på? Vi tør næsten love, at I ikke har prøvet aftenens måde at anrette kylling, med alt det spændende tilbehør, vi har forberedt til jer. Kyllingen bliver først bagt med hvidløg og derefter blandet i den superlækre tomatsauce, som er smagt til med rødvinssauce! Perlecouscous er næsten alt for smuk til at spise, og det er et sjovt alternativ til pasta og ris!

Tags:Hurtig
Allergener:glutensulfittersellerimælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Tomat

170 g

Hvide Løjer & Urter

60 g

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

1 pakke

Rødvinssauce

(Indeholdersulfitter)

4 g

Spinat

280 g

Hakkede tomater

4 dl

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

efter behov

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

1 tsk

Kyllingebryst

Rødløg

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand

Smør

Sukker

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)553 kcal
Energi (kJ)2313 kJ
Fedt3.73 g
Mættet fedt0.7 g
Kulhydrat76.91 g
Sukker15.7 g
Protein47.02 g
Salt2.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) og grøntsagsbouillon i kog. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil 'al dente'.

2

Bland Hvide Løjer & Urter, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Vend kylling i skålen. Opvarm en smule olivenolie* og en stor klat smør* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil gylden. Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

3

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak tomat groft. Hak 1/3 af spinat groft (til anretning).

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg, hvidløg og tomat i 2-3 min. Tilsæt hakkede tomater, rødvinssauce, et skvæt vand* og et nip sukker*, salt* og peber*, og lad simre indtil perlecouscousen er færdig.

5

Tilsæt perlecouscous, halvdelen af revet ost, en stor klat smør* og spinat til panden med tomatsauce, og rør rundt. Skær kylling i 2 cm skiver.

6

Anret tomatsauce og kylling i dybe tallerkener. Top med resterende revet ost og spinat.