'One pan'-butternutsquashlasagne
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
'One pan'-butternutsquashlasagne

'One pan'-butternutsquashlasagne

med sprød salvie og ristede pinjekerner

Når koldere vejr rammer, er der ikke noget bedre end velsmagende hyggemad toppet med masser af ost. Her får du en enkel vegetarisk lasagne, der laves i blot én stegepande, så den også er supernem at få på bordet. Vores lasagne er fyldt med cremet butternutsquash og pastinak, og toppes med gouda, sprøde salvieblade og pinjekerner.

Allergener:
Æg
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Butternutsquash

1 stk

Løg

1 stk

Pastinak

30 g

Spinat

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

35 g

Tomatpuré

1 g

Friske Lasagneplader

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja, Æg)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

50 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

1 stk

Salvie

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til grøntsager

2 dl

Vand til pasta

¼ tsk

Salt til pasta

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3388 kJ
Kalorier (kcal)810 kcal
Fedt43.7 g
Mættet fedt24.7 g
Kulhydrat83.4 g
Sukker13.7 g
Protein24.5 g
Salt3.1 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Del butternutsquash på langs, skrab kerner ud, og skær i 1 cm tern.

Hak løg og hvidløg fint.

Skræl pastinak, og skær i 1 cm tern. 

Skyl spinat.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie i en ovnfast stegepande på middelhøj varme.

Steg butternutsquash, pastinak og løg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hvidløg, salt og et nip peber, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så går tilberedningen hurtigere!

Lav sauce
3

Tilsæt spinat, Mamas Favorit, madlavningsfløde, tomatpuré, vand, salt og et nip peber.

Halver lasagneplader på den korte side, tilsæt til stegepanden, og vend sammen.

Bring i kog, og lad koge i 1-2 min.

Gratiner lasagne
4

Top med gouda og finrevet ost.

Bag i ovnen i 6-7 min, eller indtil osten er gylden og smeltet.

TIP: Hvis du ikke har en ovnfast stegepande, kan du overføre blandingen til et ildfast fad, og derefter toppe med ost.

Forbered toppings
5

Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist pinjekerner i 2-3 min, eller indtil gyldne. Overfør til en lille skål.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme. 

Steg salvie i 1-2 min, eller indtil sprød.

Server
6

Anret lasagne i dybe tallerkener.

Top med salvie og pinjekerner.