Skip to main content
One pot gruyère- og svampepasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
One pot gruyère- og svampepasta

One pot gruyère- og svampepasta

med stegt porre og sprød rucolasalat

One-pot-pastaretter er geniale, når tiden er knap med appetitten stor! Og vores One pot-rigatoni med gruyère og svampe er perfekt til netop dette, da alt koges i én og samme gryde. Pastaen er kogt i en cremet sauce med madlavningsfløde og Worcestershire sauce, og serveres med en frisk rucolasalat.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Selleri
Soja
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Champignon

1 stk

Porre

180 g

Pasta

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

1 stk

Worcestershiresauce

(Indeholder: Soja)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

50 g

Revet gruyère

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Bredbladet persille

40 g

Rucola

20 g

Solsikkekerner

(Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

3 dl

Vand til pasta

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3627 kJ
Kalorier (kcal)867 kcal
Fedt48.4 g
Mættet fedt24.2 g
Kulhydrat79.8 g
Sukker13 g
Protein27.7 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak champignon groft.

Rens porre, og skær i tynde, halve skiver.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg champignon og porre med salt i 4-5 min, eller indtil bløde.

Forbered persille
3

Imens, hak persille fint.

Tilsæt pasta
4

Tilsæt pasta, madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, worcestershire sauce, vand og et stort nip peber til gryden med grøntsager.

Dæk halvt til med låg, og kog i 8-10 min, eller indtil pastaen er 'al dente'.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav salat
5

Imens, skyl rucola.

Bland rucola, solsikkekerner, olivenolie og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Rør gruyère og persille i gryden med færdig pasta.

Server
6

Anret pasta i dybe tallernener.

Server med rucolasalat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image