
One-pot-pastaretter er geniale, når tiden er knap med appetitten stor! Og vores One pot-conchiglie med gruyère og svampe er perfekt til netop dette, da alt koges i én og samme gryde. Pastaen er kogt i en cremet sauce med madlavningsfløde og Worcestershire sauce, og serveres med en frisk rucolasalat.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
200 g
Champignon
1 stk
Porre
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
1 stk
Worcestershiresauce
(Indeholder: Soja)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
50 g
Revet gruyère
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Bredbladet persille
40 g
Rucola
20 g
Solsikkekerner
(Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter, Jordnødder)
180 g
Conchiglie
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
1 stk
Pære
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
3 dl
Vand til pasta
½ spsk
Olie til salat

Hak champignon groft.
Rens porre, og skær i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.
Steg champignon og porre med salt i 4-5 min, eller indtil bløde.

Imens, hak persille fint.

Tilsæt pasta, madlavningsfløde, bouillon, worcestershiresauce, vand og et stort nip peber til gryden med grøntsager.
Dæk halvt til med låg, og kog i 8-10 min, eller indtil pastaen er 'al dente'.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Imens, skyl rucola.
Skær pære i tynde, halve skiver.
Bland rucola, pære, solsikkekerner, olivenolie og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Rør gruyère og persille i gryden med færdig pasta.

Anret pasta i dybe tallernener.
Server med rucolasalat.