One-pot-pastaretter er geniale, når tiden er knap med appetitten stor! Og vores One pot-rigatoni med gruyère og svampe er perfekt til netop dette, da alt koges i én og samme gryde. Pastaen er kogt i en cremet sauce med madlavningsfløde og Worcestershire sauce, og serveres med en frisk rucolasalat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Champignon
1 stk
Porre
180 g
Pasta
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder: Selleri)
1 stk
Worcestershiresauce
(Indeholder: Soja)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
50 g
Revet gruyère
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Bredbladet persille
40 g
Rucola
20 g
Solsikkekerner
(Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder, Jordnødder)
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
3 dl
Vand til pasta
½ spsk
Olie til salat
Hak champignon groft.
Rens porre, og skær i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.
Steg champignon og porre med salt i 4-5 min, eller indtil bløde.
Imens, hak persille fint.
Tilsæt pasta, madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, worcestershire sauce, vand og et stort nip peber til gryden med grøntsager.
Dæk halvt til med låg, og kog i 8-10 min, eller indtil pastaen er 'al dente'.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skyl rucola.
Bland rucola, solsikkekerner, olivenolie og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Rør gruyère og persille i gryden med færdig pasta.
Anret pasta i dybe tallernener.
Server med rucolasalat.