Skip to main content
One pot gruyère- og svampepasta

One pot gruyère- og svampepasta

med stegt porre og sprød rucolasalat

3.8
(100)

One-pot-pastaretter er geniale, når tiden er knap med appetitten stor! Og vores One pot-conchiglie med gruyère og svampe er perfekt til netop dette, da alt koges i én og samme gryde. Pastaen er kogt i en cremet sauce med madlavningsfløde og Worcestershire sauce, og serveres med en frisk rucolasalat.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Selleri
Soja
Mælk
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Champignon

1 stk

Porre

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

1 stk

Worcestershiresauce

(Indeholder: Soja)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

50 g

Revet gruyère

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Bredbladet persille

40 g

Rucola

20 g

Solsikkekerner

(Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter, Jordnødder)

180 g

Conchiglie

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

1 stk

Pære

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

3 dl

Vand til pasta

½ spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3769 kJ
Kalorier (kcal)901 kcal
Fedt48.4 g
Mættet fedt24.3 g
Kulhydrat87.8 g
Sukker20 g
Kostfibre10.1 g
Protein28.9 g
Salt2.1 g
Potassium696.2 mg
Calcium85.7 mg
Iron1.3 mg

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak champignon groft.

Rens porre, og skær i tynde, halve skiver.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg champignon og porre med salt i 4-5 min, eller indtil bløde.

Forbered persille
3

Imens, hak persille fint.

Tilsæt pasta
4

Tilsæt pasta, madlavningsfløde, bouillon, worcestershiresauce, vand og et stort nip peber til gryden med grøntsager.

Dæk halvt til med låg, og kog i 8-10 min, eller indtil pastaen er 'al dente'.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav salat
5

Imens, skyl rucola.

Skær pære i tynde, halve skiver.

Bland rucola, pære, solsikkekerner, olivenolie og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Rør gruyère og persille i gryden med færdig pasta.

Server
6

Anret pasta i dybe tallernener.

Server med rucolasalat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image