Nordisk cremet fiskesuppe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Nordisk cremet fiskesuppe

Nordisk cremet fiskesuppe

med kogte kartofler og frisk dild

Når det er mørkt og koldt udenfor, er der ikke noget bedre end en dejlig, varmende suppe! Og vores forførende version vil ikke skuffe dig. Den er nemlig fyldt med friske stykker torsk og gode grøntsager, og så gøres den cremet med madlavningsfløde. Top med dild, og nyd den mest den er rygende varm!

Allergener:
Fisk
Mælk
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Torsk

(Indeholder Fisk)

½ stk

Fennikel

1 stk

Gulerod

250 g

Bagekartoffel

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 pose

Dild

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør til grøntsager

1 spsk

Mel til grøntsager

2 dl

Vand til suppe

½ tsk

Salt til suppe

1 dl

Mælk til suppe

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2571 kJ
Kalorier (kcal)615 kcal
Fedt37.3 g
Mættet fedt24.9 g
Kulhydrat38.1 g
Sukker10.5 g
Protein30.9 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Skær fennikel i 2 cm tern.

Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Steg grøntsager
2

Smelt smør i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg fennikel, gulerod og kartofler i 3-5 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hvedemel, og steg videre i 1-2 min, eller indtil det dufter nøddeagtigt.

Lav suppe
3

Sænk til middel varme, og tilsæt grøntsagsbouillon, salt, madlavningsfløde, mælk, sojasauce, vand og et nip peber.

Dæk med låg, og lad simre i 2-3 min.

Forbered fisk
4

Skær fisk i 3 cm tern.

Dup tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber.

Tilsæt fisk
5

Overfør fisk til gryden med suppe, og lad simre i 7-10 min, eller indtil fisken er færdig.

Imens, hak dild groft.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret suppe i skåle.

Top med dild.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image