Når det er mørkt og koldt udenfor, er der ikke noget bedre end en dejlig, varmende suppe! Og vores forførende version vil ikke skuffe dig. Den er nemlig fyldt med friske stykker torsk og gode grøntsager, og så gøres den cremet med madlavningsfløde. Top med dild, og nyd den mest den er rygende varm!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Torsk
(Indeholder Fisk)
½ stk
Fennikel
1 stk
Gulerod
250 g
Bagekartoffel
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 pose
Dild
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
2 spsk
Smør til grøntsager
1 spsk
Mel til grøntsager
2 dl
Vand til suppe
½ tsk
Salt til suppe
1 dl
Mælk til suppe
¼ tsk
Salt til fisk
Skær fennikel i 2 cm tern.
Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern.
Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.
Smelt smør i en stor gryde på middelhøj varme.
Steg fennikel, gulerod og kartofler i 3-5 min, eller indtil bløde.
Tilsæt hvedemel, og steg videre i 1-2 min, eller indtil det dufter nøddeagtigt.
Sænk til middel varme, og tilsæt grøntsagsbouillon, salt, madlavningsfløde, mælk, sojasauce, vand og et nip peber.
Dæk med låg, og lad simre i 2-3 min.
Skær fisk i 3 cm tern.
Dup tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber.
Overfør fisk til gryden med suppe, og lad simre i 7-10 min, eller indtil fisken er færdig.
Imens, hak dild groft.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Anret suppe i skåle.
Top med dild.