Skip to main content

Mumie-bao boller

2 portioner | med hoisinglaseret svinekød og peanuts

Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til 2 personer. Med vores mumieblege bao-boller kan du hurtigt og nemt lave en smagfuld frokost eller aftensmad til børnene med et Halloweentvist. Vi fylder mumie-bollerne med hoisin-ingefærstegt svinekød og gulerod, og pynter med peanuts og asiatisk mayonnaise.

Allergener:
Hvede
Gluten
Soja
Sesamzaad
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

6 stk

Bao-boller

250 g

Hakket svinekød

60 g

Hoisinsauce

10 g

Ingefærpasta

1 stk

Gulerod, Julienne

40 g

Saltede peanuts

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

Næringsindhold

Energi (kJ)3237 kJ
Kalorier (kcal)774 kcal
Fedt39.4 g
Mættet fedt7.6 g
Kulhydrat62.7 g
Sukker22.4 g
Kostfibre4.4 g
Protein38.6 g
Kolesterol0.6 mg
Salt3.9 g
Potassium125.4 mg
Calcium9.6 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød med salt i 4-5 min, eller indtil brunet. Tilsæt hoisinsauce og ingefærpasta, og vend sammen.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

2

Bank peanuts (i pakken) med bunden af en pande på bordpladen.

3

Klip et hul i hver side af pakken, og varm boller i 70 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

4

Anret svinekød og gulerod i bao-boller.

Dryp med asiatisk mayonnaise, og drys med peanuts.