Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til 2 personer. Med vores mumieblege bao-boller kan du hurtigt og nemt lave en smagfuld frokost eller aftensmad til børnene med et Halloweentvist. Vi fylder mumie-bollerne med hoisin-ingefærstegt svinekød og gulerod, og pynter med peanuts og asiatisk mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
6 stk
Bao-boller
250 g
Hakket svinekød
60 g
Hoisinsauce
10 g
Ingefærpasta
1 stk
Gulerod, Julienne
40 g
Saltede peanuts
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
¼ tsk
Salt til kød
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød med salt i 4-5 min, eller indtil brunet. Tilsæt hoisinsauce og ingefærpasta, og vend sammen.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Bank peanuts (i pakken) med bunden af en pande på bordpladen.
Klip et hul i hver side af pakken, og varm boller i 70 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Anret svinekød og gulerod i bao-boller.
Dryp med asiatisk mayonnaise, og drys med peanuts.