HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMør Bøf Og Pebersauce
topBanner
Mør bøf og pebersauce

Mør bøf og pebersauce

med lind kartoffel- og knoldsellerimos og karamelliserede rødløg

Premium

Så blev det weekend, og vi tilbereder fantastisk mør Angus Striploin med innovativt tilbehør! Her har vi skabt en lækker opskrift, hvor bøfferne steges og serveres med vidunderlig kartoffel- og knoldsellerimos og ovnbagte gulerødder. Luksustilbehør er karamelliserede rødløg og en lækker pebersauce med fløde og persille.

Allergener:sellerisulfittermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Knoldselleri

(Indeholderselleri)

1 pose

Timian

1 stk

Gulerod, lilla

1 stk

Gulerod, gul

1 stk

Gulerod

2 stk

Hvidløgsfed

300 g

Angus Striploin

1 stk

Rødløg

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

200 ml

Madlavningsfløde

(Indeholdermælk)

4 g

Oksebouillon

2 g

Groftmalet peber

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Mælk (trin 1)

efter behov

Smør (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Vand (trin 3)

1 tsk

Sukker (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)809.5699 kcal
Energi (kJ)3387.2405 kJ
Fedt39.7155 g
Mættet fedt19.6 g
Kulhydrat69.416 g
Sukker23.3 g
Protein41.712 g
Salt1.8 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skræl kartoffel og knoldselleri, og skær i 2 cm tern. Skræl hvidløg [1 stk | 1 stk]. Kog i 10-12 min. Hæld vand fra, og tilsæt smør* [2 spsk | 4 spsk], mælk* [2 spsk | 4 spsk], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel.

2

Pluk timianblade [2 stilke | 4 stilke]. Del gulerødder på langs, og placer dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med timian. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag øverst i ovnen i 10-15 min, eller indtil møre. TIP: Hold længst op på timianstilken, og træk fingrene ned langs stilken for at frigøre bladene. 

3

Skær rødløg i 2 cm både. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg under omrøring i 5-6 min. Tilsæt balsamico, vand* [1 spsk | 2 spsk], sukker* [1 tsk | 2 tsk] og et nip salt*, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. Stil til side.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir indtil servering. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

5

Hak persille fint. Pres eller hak resterende hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg hvidløg i 1-2 min. Tilsæt madlavningsfløde, oksebouillon, grovmalet peber, kødsaft fra tallerkenen og halvdelen af persille, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet. Krydr med et nip salt*.

6

Skær bøffer i tynde skiver. Anret bøffer, gulerødder og knoldsellerimos på tallerkener. Øs pebersauce over kødet, og top med karamelliserede rødløg. Drys med resterende persille.