Pandestegt kylling og ramen style misosuppe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt kylling og ramen style misosuppe

Pandestegt kylling og ramen style misosuppe

med portobellosvampe og ristede løg

Når du har lyst til en aromatisk og mættende nudelsuppe, så kig mod Japan! Denne ramen er tilsmagt med misopasta og sojasauce, og toppet med kylling, portobello og sukkerærter. Til sidst drypper du med hjemmelavet chiliolie og drysser med sesamfrø og ristede løg, og så er det ellers bare tid til at slupre!

Allergener:
Sesam
Gluten
Hvede
Sulfitter
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 tsk

Ingefær

10 ml

Sesamolie

(Indeholder Sesam)

1 stk

Forårsløg

150 g

Mienudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Ristede løg

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

150 g

Portobello

280 g

Kyllingebryst

60 g

Misopasta

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

10 g

Kyllingefond

1 g

Chiliflager

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ pose

Sukkerærter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til chiliolie

¼ tsk

Salt til svampe

¼ tsk

Salt til kød

8 dl

Vand til suppe

1 tsk

Sukker til suppe

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3192 kJ
Kalorier (kcal)763 kcal
Fedt26.5 g
Mættet fedt6.5 g
Kulhydrat75.9 g
Sukker10.1 g
Protein52.5 g
Salt8.4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Forbered grøntsager
2

imens, riv ingefær og hvidløg fint.

Snit forårsløg, sukkerærter og portobello fint.

Bland chiliflager, olivenolie, sesamolie, hvidløg og ingefær i en lille skål.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg svampe
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg portobello med salt i 3-4 min, eller indtil brunet.

Overfør til en tallerken, og hold varm.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med salt og Ay Cajun-ba i 2 min på hver side, eller indtil brunet. 

Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

Overfør til en tallerken, og hold varm.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav suppe
5

Imens, bring vand, kyllingebouillon, misopasta, sojasauce og sukker i kog i samme gryde.

Sænk til middel varme, dæk til med låg, og lad simre i 2-3 min.

Tilsæt nudler lige inden servering.

Skær kylling i tynde skiver.

Server
6

Anret suppe og nudler i skåle.

Top med kylling, portobello, forårsløg og sukkerærter.

Drys med ristede løg og sesamfrø.

Dryp med chili-hvidløgsolie.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image