
Med vores børnevenlige koncept kan børn og forældre frit blande og matche måltidets dele, præcis som de har lyst. Så kan alle nyde deres egne favoritter, og stadig samles om måltidet ved bordet. Lav sjov og spas i køkkenet med disse minipizza-ansigter! Brug peberfrugt, kalamataoliven og frisk tomat til at lave de skøreste ansigter, I kan komme på. Overskydende grøntsager ryger direkte ned i den friske salat med spinat, agurk og honning-sennepsdressing.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Pizzadej
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
30 g
Oliven
1 stk
Tomat
1 stk
Peberfrugt
195 g
Hakkede tomater
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
100 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Agurk
30 g
Spinat
20 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder: Sennep, Æg)
1 spsk
Ketchup til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
¼ tsk
Salt til salat

Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Tag pizzadej ud af køleskabet og pakken mindst 10 min før tilberedning.
Strø bordpladen med hvedemel. Skær pizzadej ud i fire stykker, og rul ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 10-12 cm i diameter.
Overfør til en bageplade med bagepapir.
TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.

Hak oliven groft.
Skær tomat i tynde skiver.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Bland hakkede tomater, ketchup, Hello Sunrise, salt og et nip peber i en lille skål.
Smør pizzadej med tomatsauce, og drys med cheddar/gouda.
Lav forskellige ansigter på pizza med oliven, tomat og peberfrugt.

Bag pizza i ovnen i 12-13 min, eller indtil gylden og gennembagt.

Imens, skyl spinat.
Skær agurk i tynde skiver.
Bland spinat, agurk, honning-sennepsdressing, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
TIP: Tilsæt overskydende grøntsager fra pizzaerne.

Anret to pizzaer pr. person på tallerkener.
Server med salat.