
Mild rejekarry
med fuldkornsnudler og ingefærstegt pak choi
De dage, hvor solen leger gemmeleg, har vi brug for varmende hyggemad, som vil blive slugt af hele familien. I aften laver vi en varmende og mild karry med rejer, rødløg, pak choi og kokosmælk. For at gøre det nemt blander vi karryen med nudler i stegepanden, så den serveres som en ret. Vi topper med lime og forårsløg, og så er maden klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Ingefær
1 stk
Pak choi
2 stk
Gulerod
½ stk
Lime
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)
100 ml
Kokosmælk
30 g
Rød karrypasta
150 g
Fuldkornsnudler
(Indeholder Hvede, Gluten)
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Forårsløg
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 tsk
Sukker (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Fremgangsmåde
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog.
Pres eller hak hvidløg fint.
Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint.
Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.
Hak pak choi groft, og snit forårsløg fint.
Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.
Hak rejer groft på et andet skærebræt.
Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg gulerod i 3-4 min, eller indtil blød.
Tilsæt pak choi og ingefær, og steg videre i 2 min.
Tilsæt hvidløg og karrypasta, og steg i yderligere 1 min.
Sænk til middel varme, og tilsæt kokosmælk [½ pakke, 2P], sojasauce [½ pakke, 2P], sukker* [1 tsk | 2 tsk] og rejer. Bring i kog, og kog under omrøring i 3-4 min, eller indtil gennemtilberedt. Tag panden af varmen.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil bløde.
Hæld vand fra, og skyl under koldt vand* i en si.
TIP: Vandet skal være salt som havvand.
Tilsæt nudler til stegepanden, og vend sammen.
Tilsæt et skvæt limesaft, og krydr med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*.
Anret nudler og rejekarry i dybe tallerkener.
Top med forårsløg.
Server med resterende limebåde.