topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mild rejekarry

Mild rejekarry

med fuldkornsnudler og ingefærstegt pak choi

De dage, hvor solen leger gemmeleg, har vi brug for varmende hyggemad, som vil blive slugt af hele familien. I aften laver vi en varmende og mild karry med rejer, rødløg, pak choi og kokosmælk. For at gøre det nemt blander vi karryen med nudler i stegepanden, så den serveres som en ret. Vi topper med lime og forårsløg, og så er maden klar!

Tags:
Under 650 kcal
Børnevenlig
Allergener:
Krebsdyr
Hvede
Gluten
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Ingefær

1 stk

Pak choi

2 stk

Gulerod

½ stk

Lime

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

100 ml

Kokosmælk

30 g

Rød karrypasta

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2379 kJ
Kalorier (kcal)569 kcal
Fedt17.8 g
Mættet fedt9.5 g
Kulhydrat73 g
Sukker14.2 g
Protein26.2 g
Salt4.5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog.

Pres eller hak hvidløg fint.

Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Hak pak choi groft, og snit forårsløg fint.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.

Hak rejer groft på et andet skærebræt.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod i 3-4 min, eller indtil blød.

Tilsæt pak choi og ingefær, og steg videre i 2 min.

Tilsæt hvidløg og karrypasta, og steg i yderligere 1 min.

Lav rejekarry
3

Sænk til middel varme, og tilsæt kokosmælk [½ pakke, 2P], sojasauce [½ pakke, 2P], sukker* [1 tsk | 2 tsk] og rejer. Bring i kog, og kog under omrøring i 3-4 min, eller indtil gennemtilberedt. Tag panden af varmen.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Kog nudler
4

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil bløde.

Hæld vand fra, og skyl under koldt vand* i en si.

TIP: Vandet skal være salt som havvand.

Tilsæt nudler
5

Tilsæt nudler til stegepanden, og vend sammen.

Tilsæt et skvæt limesaft, og krydr med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*.

Server
6

Anret nudler og rejekarry i dybe tallerkener.

Top med forårsløg.

Server med resterende limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image