HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMild Rejekarry
topBanner
Mild rejekarry

Mild rejekarry

med fuldkornsnudler og ingefærstegt pak choi

De dage, hvor solen leger gemmeleg, har vi brug for varmende hyggemad, som vil blive slugt af hele familien. I aften laver vi en varmende og mild karry med rejer, rødløg, pak choi og kokosmælk. For at gøre det nemt blander vi karryen med nudler i stegepanden, så den serveres som en ret. Vi topper med lime og forårsløg, og så er maden klar!

Tags:Under 650 kcalBørnevenligLet at lave
Allergener:KrebsdyrSulfitterGlutenSoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Ingefær

200 g

Pak choi

2 stk

Gulerod

½ stk

Lime

150 g

Rejer

(IndeholderKrebsdyr, SulfitterKan indeholdeMælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

100 ml

Kokosmælk

30 g

Rød karrypasta

150 g

Fuldkornsnudler

(IndeholderGluten)

12.5 ml

Sojasauce

(IndeholderGluten, Soja)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)569 kcal
Energi (kJ)2379 kJ
Fedt17.83 g
Mættet fedt9.5 g
Kulhydrat73.03 g
Sukker14.2 g
Protein26.25 g
Salt4.5 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog.

Pres eller hak hvidløg fint.

Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Hak pak choi groft, og snit forårsløg fint.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.

Hak rejer groft på et andet skærebræt.

2

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod i 3-4 min, eller indtil blød.

Tilsæt pak choi og ingefær, og steg videre i 2 min.

Tilsæt hvidløg og karrypasta, og steg i yderligere 1 min.

3

Sænk til middel varme, og tilsæt kokosmælk [½ pakke, 2P], sojasauce [½ pakke, 2P], sukker* [1 tsk | 2 tsk] og rejer. Bring i kog, og kog under omrøring i 3-4 min, eller indtil gennemtilberedt. Tag panden af varmen.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

4

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil bløde.

Hæld vand fra, og skyl under koldt vand* i en si.

TIP: Vandet skal være salt som havvand.

5

Tilsæt nudler til stegepanden, og vend sammen.

Tilsæt et skvæt limesaft, og krydr med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*.

6

Anret nudler og rejekarry i dybe tallerkener.

Top med forårsløg.

Server med resterende limebåde.