Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime
195 g
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
2 stk
Gulerod
100 g
Mornaysauce
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Koriander
180 g
Plantefars
(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)
1 stk
Hvidløgsfed
180 g
Pasta
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
40 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
5 g
Tex-Mex
8 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
1 stk
Løg
1 stk
Jalapeno
1 dl
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til stegning
½ tsk
Sukker til vegetarisk protein
½ tsk
Salt til vegetarprotein
½ dl
Vand til sauce
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 7-8 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadigvæk har en smule bid.
Imens, hak løg og hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt plantefars, hvidløg, Ay Cajun-ba, Tex-Mex, sukker og salt, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.
Tilsæt hakkede tomater og pastavand, og lad simre i 2-3 min.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
Bland mornaysauce og vand i en lille skål.
Overfør pasta til et ildfast fad, og top med mornaysauce og finrevet ost.
Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil osten er smeltet og saucen bobler.
Imens, skær jalapeno i tynde skiver.
Hak koriander groft.
Skær lime i både.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og skær det sidste stykke i 1 cm tern.
Bland gulerod, koriander, olivenolie, salt og et skvæt limesaft i en mellemstor skål.
Anret pasta og salat i dybe tallerkener.
Drys med jalapeno.
Server med resterende limebåde.
TIP: Spring jalapenoen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.