topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk linsegryde

Mexicansk linsegryde

med sprøde tortillachips og frisk tomatsalsa

Aftenens kulinariske rejse går til Mexico, vi skal nemlig lave en fantastisk linsegryde, som får den perfekte smag af vores færdiglavede Tex-Mex krydderiblanding. Vi serverer vores linsegryde med en frisk tomatsalsa med lime og koriander, kølende yoghurt og sprøde tortilla chips.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Hvedefri
Allergener:
Sulfitter
Selleri
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

1 stk

Peberfrugt

1 dåse

Majs

1 pakke

Grønne linser

5 g

Tex-Mex

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

½ dåse

Tomatpuré

2 stk

Tomat

1 pose

Koriander

½ stk

Lime

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

75 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

3 spsk

Vand (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)648 kcal
Energi (kJ)2710 kJ
Fedt30.1 g
Mættet fedt8.8 g
Kulhydrat67 g
Sukker20.7 g
Protein21.8 g
Salt4.6 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Hak løg fint.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Hæld væde fra majs. 

Skyl linser under koldt vand i en si. 

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middel varme.

Steg løg med et nip salt i 2 min.

Tilsæt peberfrugt, Tex-Mex, Ay Cajun-ba, grøntsagsbouillon og tomatpuré [1/2 dåse, 2P], og steg videre i 1 min.

Sænk til middellav varme.

Tilsæt majs og linser
3

Tilsæt majs, linser, limesaft [1 tsk | 2 tsk], vand [3 spsk | 6 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og lad simre i 5-6 min.

Forbered grøntsager
4

Skær tomat i 1 cm tern, og overfør til en mellemstor skål.

Hak koriander groft.

Lav tomatsalsa
5

Tilsæt et skvæt limesaft, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og halvdelen af koriander, og rør rundt.

Smag til med salt og peber.

Server
6

Anret linsegryde i dybe tallerkener.

Top med tomatsalsa.

Drys med mozzarella og resterende koriander.

Server med yoghurt og tortillachips.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image