Mexicansk inspireret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk inspireret svinekød

Mexicansk inspireret svinekød

med bagte cajungrøntsager og enchiladasauce

I aften frister vi med en spændende opskrift med inspiration fra Mexico. Vi krydrer kartofler og løg med cajunkrydderier, og ovnbager dem sprøde, inden vi blander dem med majs og spinat. Samtidigt steger vi svinekød med Tex-Mex-krydderier, inden vi ovnbager den. Vi serverer kød og grøntsager med en spicy enchiladasauce, frisk purløg og cremet mayo.

Allergener:
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

100 g

Enchiladasauce

30 g

Spinat

500 g

Kartofler

1 dåse

Majs

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

300 g

Svinekamfilet

1 pose

Purløg

5 g

Tex-Mex

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2683 kJ
Kalorier (kcal)641 kcal
Fedt25.1 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat64.6 g
Sukker13.3 g
Protein38.8 g
Salt4.7 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Skær rødløg i 2 cm både.

Fordel kartofler og rødløg på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Steg kød
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Dub svinekød tør med køkkenrulle, og krydr med Tex-Mex.

Steg med salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 18-20 min.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Forbered råvarer
3

Imens, hæld væde fra majs.

Skyl spinat.

Hak purløg groft.

Lav sauce
4

Fordel majs på bagepladen, når kartoflerne har 5 min tilbage.

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Tilsæt enchiladasauce og vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Tilsæt spinat
5

Vend færdige grøntsager med spinat på bagepladen.

Skær svinekød i skiver.

Server
6

Anret grøntsager og svinekød på tallerkener.

Top svinekød med enchiladasauce.

Drys med purløg.

Server med mayonnaise.