Skip to main content
Marokkansk svineschnitzel

Marokkansk svineschnitzel

med spidskål, couscous og appelsinsalsa

Velkommen til marokkansk fest! For at få den helt rette smag marinerer vi vores schnitzler med vores fantastiske krydderiblanding Saha-ras, inden vi steger kødet til perfektion. Vi koger også couscous, som vi blander med persille, gulerod, hvidløg og spidsskål. Og vi er ikke færdige endnu, vi serverer nemlig lækkerierne med en appelsin-persillesalsa og cremet yoghurt!

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Nøtter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Saha-Ras

300 g

Svineschnitzel

4 g

Kyllingebouillon

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

100 g

Couscous

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Mandler

(Indeholder: Nøtter)

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Gulerod

1 stk

Appelsin

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 1)

2.5 dl

Vand (trin 1)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)578.9 kcal
Energi (kJ)2422.3 kJ
Fedt17 g
Mættet fedt5.5 g
Kulhydrat59 g
Sukker15.8 g
Kostfibre8.7 g
Protein43.2 g
Salt2.1 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Lav couscous
1

Pres eller hak hvidløg fint, og hak persille groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Steg hvidløg og gulerod i 1-2 min. Tilsæt vand* [2,5 dl | 5 dl] og kyllingebouillon, og bring i kog. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet. Tilsæt halvdelen af persille, og rør rundt.

Lav appelsinsalsa
2

Hak mandler groft. Skær appelsin i 2 cm tern. Bland mandler, appelsin og resterende persille i en lille skål.

Steg kød
3

Skær svinekød i 3 cm tern. Bland svinekød, Saha-Ras, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 2-3 min, eller indtil gennemstegt. 

Forbered kål
4

Bland spidskål, olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* og peber* i en stor skål, og masser med hænderne i 30 sek.

Bland couscous og kål
5

Vend couscous i skålen med spidskål.

Server
6

Server couscous og svinekød i skåle. Top med appelsinsalsa. Dryp med yoghurt.