Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. En delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Her kommer verdens måske bedste (og letteste) pesto-ostebrød! Et brød, du skærer riller ned i, uden at skære hele vejen igennem. Det fylder du med en nærmest syndig ostepesto bestående af pesto blandet med BÅDE gouda og finrevet ost. Brødet bages i ovnen, og ud kommer et velduftende, sprødt, ostet og aromatisk pestobrød, som vil få enhver italiener til at sige "mamma mia"!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Ciabatta
50 g
Revet Gruyere
60 g
Grøn pesto
3 stk
Hvidløgsfed
40 g
Finrevet ost
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvidløg, gouda, finrevet ost og pesto i en mellemstor skål.
Placer brødet mellem skafterne af to grydeskeer på et skærebræt.
Skær tynde snit (men ikke helt igennem) med 2 cm mellemrum. Der bliver ca 10 skiver brød.
Placer brød på en bageplade med bagepapir.
Smør pesto ned i hver rille i brødet, og fordel resten ovenpå brødet.
Bag i 10-12 min, eller indtil osten er smeltet og gylden.
Server brødet mens det er varmt.