Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ostede pestohvidløgsbrød

Ostede pestohvidløgsbrød

Delevenlig ret | med finrevet ost

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. En delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Her kommer verdens måske bedste (og letteste) pesto-ostebrød! Et brød, du skærer riller ned i, uden at skære hele vejen igennem. Det fylder du med en nærmest syndig ostepesto bestående af pesto blandet med BÅDE gouda og finrevet ost. Brødet bages i ovnen, og ud kommer et velduftende, sprødt, ostet og aromatisk pestobrød, som vil få enhver italiener til at sige "mamma mia"!

Allergener:
Hvede
Gerste
Gluten
Milk
Schwefeldioxide und Sulfite
Egg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ciabatta

50 g

Revet Gruyere

60 g

Grøn pesto

3 stk

Hvidløgsfed

40 g

Finrevet ost

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2602 kJ
Kalorier (kcal)622 kcal
Fedt29.5 g
Mættet fedt10.7 g
Kulhydrat62.6 g
Sukker4.1 g
Kostfibre3.7 g
Protein24.9 g
Salt2.5 g

Fremgangsmåde

Bland ostepesto
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Pres eller hak hvidløg fint. 

Bland hvidløg, gouda, finrevet ost og pesto i en mellemstor skål.

Forbered brød
2

Placer brødet mellem skafterne af to grydeskeer på et skærebræt.

Skær tynde snit (men ikke helt igennem) med 2 cm mellemrum. Der bliver ca 10 skiver brød.

Bag brød
3

Placer brød på en bageplade med bagepapir.

Smør pesto ned i hver rille i brødet, og fordel resten ovenpå brødet.

Bag i 10-12 min, eller indtil osten er smeltet og gylden.

Server
4

Server brødet mens det er varmt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image