Japansk “Ebi Fry” og asiatisk dressing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japansk “Ebi Fry” og asiatisk dressing

Japansk “Ebi Fry” og asiatisk dressing

Sprøde rejer 2 portioner | med sesammayo

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. “Ebi” betyder rejer på japansk, og "Ebi Fry" er en populær japansk ret, der består af sprødstegte eller friterede rejer. Vi panerer vores rejer i panko og sesamfrø, steger dem gyldne, og serverer dem med asiatisk dressing og sort sesammayonnaise.

Tags:
Æg medfølger ikke
Allergener:
Krebsdyr
Gluten
Hvede
Sennep
Soja
Sesam
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

40 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Hvedemel (trin 1)

1 stk

Æg (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1545 kJ
Kalorier (kcal)369 kcal
Fedt23.7 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat21.7 g
Sukker6.7 g
Protein16.5 g
Salt3.4 g

Redskaber

Large Frying Pan

Fremgangsmåde

Forbered rejer
1

Dub rejer tørre med køkkenrulle.

Bland rejer, hvedemel [1 spsk], salt [1/4 tsk] og et stort nip peber i en mellemstor skål.

Pisk æg [1 stk] i en lille skål, og vend halvdelen i skålen med rejer.

 

Paner rejer
2

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Vend panko og sesamfrø i skålen med rejer, indtil rejer er dækkede. 

 

Steg rejer
3

Steg rejer i 1-2 min på hver side, indtil gyldne og gennemstegte. 

Imens, snit forårsløg fint. 

TIP: Brug panko fra stegepanden som drys. - Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
4

Anret rejer på en tallerkene og dryp med asiatisk dressing. Top med forårsløg.

Server med sort sesammayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image