Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 portioner. Tahini er lavet af sesamfrø, og er en vigtig ingrediens i hummus. Den kan dog bruges til meget andet, i aften blander vi den med yoghurt, salt og sukker, og serverer den med ovnbagt broccolini, ristede mandler og citronsaft.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Broccolini
150 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
25 g
Tahini
(Indeholder Sesam)
1 stk
Citron
40 g
Mandler
(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
1 stk
Hvidløgsfed
¼ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 3)
½ tsk
Sukker (trin 3)
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Pres eller hak hvidløg fint.
Fordel broccolini på en bageplade med bagepapir, dryp med olivenolie, krydr med hvidløg, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i 10-12 min, indtil bløde.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist mandler i 3-4 min, indtil gyldne. Hak groft, når de er kølet af.
Halver citron.
Opvarm samme stegepande på høj varme.
Steg citron med den skårne side nedad i 2-3 min, indtil karamelliseret.
Bland tahini, yoghurt, salt og sukker i en lille skål.
Anret tahiniyoghurt på tallerkener, og top med broccolini, mandler og citronsaft.