topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Limepanerede rejer

Limepanerede rejer

med kartoffelbåde & mangosalat

I aften laver vi en fantastisk ret med masser af farve og smag. Sprøde limepanerede rejer med lækre kartoffelbåde. Lækkert tilbehør som både er sødt, salt og syrlig, er mangosalat med blomkål, lime og koriander.

Tags:
Under 650 kcal
Allergener:
Gluten
Hvede
Krebsdyr
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Lime, økologisk

1 pose

Koriander

1 stk

Rød chili

½ stk

Mango

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Kålblanding, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)316 kcal
Energi (kJ)1322 kJ
Fedt22 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat12.47 g
Sukker1.1 g
Protein16.09 g
Salt1.8 g

Fremgangsmåde

Bag kartoffelbåde
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Forbered grøntsager
2

Riv limeskal [½ stk, 2 pers.], og skær lime i både. Hak koriander groft. Flæk chili, fjern kerner, og hak fint. Skræl mango [½ stk, 2 pers.], og skær i 1 cm tern.

Paner rejer
3

Dup rejer tørre med køkkenrulle. Bland panko, limeskal og salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.] i en skål. Bland rejer og mayonnaise i en anden skål. Vend rejer i pankoblanding indtil helt dækket.

Steg rejer
4

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm op ved middelhøj varme, når kartoflerne har 5 min tilbage. Steg rejer i 2-3 min på hver side. VIGTIGT: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Bland mangosalat
5

Bland et skvæt limesaft, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Vend snittet salat, mango og halvdelen af koriander i skålen.

Server
6

Anret kartoffelbåde, mangosalat og rejer på tallerkener. Top med chili og resterende koriander. Server med aioli.