HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconLimepanerede Rejer
topBanner
Limepanerede rejer

Limepanerede rejer

med kartoffelbåde & mangosalat

I aften laver vi en fantastisk ret med masser af farve og smag. Sprøde limepanerede rejer med lækre kartoffelbåde. Lækkert tilbehør som både er sødt, salt og syrlig, er mangosalat med blomkål, lime og koriander.

Tags:Under 650 kcal
Allergener:glutenkrebsdyrsulfitterægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

30 g

Kartofler

150 g

Lime, økologisk

40 g

Koriander

25 g

Chili

¼ tsk

Mango

Panko

(Indeholdergluten)

Rejer

(Indeholderkrebsdyr, sulfitter)

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1321.7255 kJ
Kalorier (kcal)315.9 kcal
Fedt21.995 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat12.465 g
Sukker1.1 g
Protein16.09 g
Salt1.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Riv limeskal [½ stk, 2 pers.], og skær lime i både. Hak koriander groft. Flæk chili, fjern kerner, og hak fint. Skræl mango [½ stk, 2 pers.], og skær i 1 cm tern.

3

Dup rejer tørre med køkkenrulle. Bland panko, limeskal og salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.] i en skål. Bland rejer og mayonnaise i en anden skål. Vend rejer i pankoblanding indtil helt dækket.

4

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm op ved middelhøj varme, når kartoflerne har 5 min tilbage. Steg rejer i 2-3 min på hver side. VIGTIGT: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

5

Bland et skvæt limesaft, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Vend snittet salat, mango og halvdelen af koriander i skålen.

6

Anret kartoffelbåde, mangosalat og rejer på tallerkener. Top med chili og resterende koriander. Server med aioli.