HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKyllingesalat
topBanner
Kyllingesalat

Kyllingesalat

med kartofler, grønne bønner, tranebær & sennepsdressing

Kylling og kartofler kan laves på rigtig mange måder. Prøv denne spændende opskrift med masser af skønne ingredienser. Vi laver en dejlig salat med stegt kylling, kogte kartofler, grønne bønner, æble og rødløg. Salaten bliver cremet af den skønne sennepsdressing med fraiche. Vi topper med smukke tranebær, og så er maden klar til at nydes.

Tags:HurtigUnder 650 kcal
Allergener:mælksennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

6 g

Sennep

(Indeholdersennep)

4 g

Middelhavsdrøm

300 g

Kartofler

300 g

Kyllingebryst, strimler

1 stk

Hjertesalat

½ stk

Rødløg

75 g

Tranebær

(Kan indeholdenødder, jordnødder, sesam)

1 stk

Grønne bønner

Æble

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)390 kcal
Energi (kJ)1632 kJ
Fedt6.44 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat40.46 g
Sukker13.1 g
Protein42.06 g
Salt0.3 g
arrow down iconarrow down icon
Gryde
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Kom kartofler i en stor gryde med saltet vand*, og kog i 10-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra gennem et dørslag, skyl med koldt vand*, og kom kartofler tilbage i gryden.

2

Fjern ender fra grønne bønner [1/2 pakke, 2P], og skær i 2 cm store stykker. Skær rødløg [1/2 stk , 2P] i tynde, halve skiver. Skær æble i 1 cm halve skiver. Snit hjertesalat fint.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt kylling, krydr med Middelhavsdrøm og et nip salt* og peber*, og steg i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og sennep [1/2 pakke, 2P] i en stor skål, og smag til med salt* og peber*.

5

Vend grøntsager, æble og kartofler i skålen med sennepsdressing.

6

Anret salat i dybe tallerkener. Top med kylling og tranebær.