
Kylling og kartofler kan laves på rigtig mange måder. Prøv denne spændende opskrift med masser af skønne ingredienser. Vi laver en dejlig salat med stegt kylling, kogte kartofler, grønne bønner, æble og rødløg. Salaten bliver cremet af den skønne sennepsdressing med fraiche. Vi topper med smukke tranebær, og så er maden klar til at nydes.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Salat
300 g
Kartofler
75 g
Grønne bønner
1 stk
Æble
½ stk
Løg
300 g
Kyllingebryststrimler
4 g
Middelhavsdrøm
½ pakke
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
6 g
Sennep
(Indeholder: Sennep)
20 g
Tranebær

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Kom kartofler i en stor gryde med saltet vand*, og kog i 10-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra gennem et dørslag, skyl med koldt vand*, og kom kartofler tilbage i gryden.

Fjern ender fra grønne bønner [1/2 pakke, 2P], og skær i 2 cm store stykker. Skær rødløg [1/2 stk , 2P] i tynde, halve skiver. Skær æble i 1 cm halve skiver. Snit hjertesalat fint.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt kylling, krydr med Middelhavsdrøm og et nip salt* og peber*, og steg i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og sennep [1/2 pakke, 2P] i en stor skål, og smag til med salt* og peber*.

Vend grøntsager, æble og kartofler i skålen med sennepsdressing.

Anret salat i dybe tallerkener. Top med kylling og tranebær.