HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKyllingeboller
topBanner
Kyllingeboller

Kyllingeboller

med karryris, koriander & chili

Pak Bhutia-hesten og giv dig ud på en velduftende tur i en indisk slette af jasminris. Rid gennem karrysaucens mystiske kyster, helt til de runde kyllingeboller, der stiger op fra tallerkenen som Taj Mahal. Top med koriander.

Tags:StærkHurtig
Allergener:glutensennepsojaæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 stk

Ingefær

20 g

Forårsløg

25 ml

Lime

150 g

Gul karrypasta

(Indeholdersennep)

1 stk

Kokosmælk

3.5 dl

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

Spinat

Chili

Koriander

Jasminris

Løg

Hvidløgsfed

Hakket kyllingekød

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

(Indeholderæg)

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1610.317 kJ
Kalorier (kcal)384.875 kcal
Fedt3.365 g
Mættet fedt0.9 g
Kulhydrat76.64 g
Sukker2.1 g
Protein11.755 g
Salt2.9 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt ris. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet* er absorberet.

2

Hak løg fint. Hak hvidløg fint. Bland hakket kyllingekød, æg*, panko, 1/2 hvidløg og 1/2 løg i en skål. Krydr med salt* og peber*. Rul fars til kødboller (5 pr. person). Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 15-20 min. 

3

Skræl ingefær. Hak fint. Snit forårsløg fint. Skær lime i både.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg ingefær, resterende løg og hvidløg i 30 sek. Tilsæt karrypasta, et skvæt limesaft, kokosmælk og soja. Lad simre i 5 min. Tilsæt spinat og forårsløg. Lad simre i 2-3 min. Smag til med salt* og peber*.

5

Halver chili. Fjern kerner. Hak fint. Hak koriander groft.

6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med karrysauce, kyllingeboller, koriander og chili (stærk!).