topBanner
Kyllingeboller

Kyllingeboller

med karryris, koriander & chili

Pak Bhutia-hesten og giv dig ud på en velduftende tur i en indisk slette af jasminris. Rid gennem karrysaucens mystiske kyster, helt til de runde kyllingeboller, der stiger op fra tallerkenen som Taj Mahal. Top med koriander.

Tags:Hurtig
Allergener:ægglutensennepsoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Jasminris

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

300 g

Hakket kyllingekød

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 stk

Ingefær

1 stk

Forårsløg

1 stk

Lime

20 g

Gul karrypasta

(Indeholdersennep)

250 ml

Kokosmælk

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

1 pose

Spinat

½ stk

Chili

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

350 ml

Vand*

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3349 kJ
Kalorier (kcal)801 kcal
Fedt32 g
Mættet fedt23 g
Kulhydrat84 g
Sukker7 g
Protein43 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bring vand i kog i en gryde. Tilsæt ris. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Hak løg fint. Hak hvidløg fint. Bland hakket kyllingekød, æg, panko, 1/2 hvidløg og 1/2 løg i en skål. Krydr med salt og peber. Rul fars til kødboller (5 pr. person). Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 15-20 min.

3

Skræl ingefær. Hak fint. Snit forårsløg fint. Skær lime i både.

4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Steg ingefær, resterende løg og hvidløg i 30 sek. Tilsæt karrypasta, et skvæt limesaft, kokosmælk og soja. Lad simre i 5 min. Tilsæt spinat og forårsløg. Lad simre i 2-3 min. Smag til med salt og peber.

5

Halver chili. Fjern kerner. Hak fint. Hak koriander groft.

6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med karrysauce, kyllingeboller, koriander og chili (stærk!).