
I aften frister vi med vidunderlig hyggemad som kommer til at blive elsket af hele familien. Vi steger kylling, champignon og peberfrugt, som vi derefter blander med kogt farfalle og en fantastisk sauce med fløde og kyllingebouillon. Vi topper med frisk persille, og så er maden er klar!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
270 g
Farfalle
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja)
½ pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
280 g
Kyllingebryst
4 g
Kyllingebouillon
1 stk
Peberfrugt
200 g
Champignon
1 pose
Bredbladet persille
¼ tsk
Salt (trin 5)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta i 12-13 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

Skær kylling i skiver (3 pr. person), og krydr med et nip salt*. Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min, eller indtil brunet og gennemstegt, og overfør til en tallerken. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Skær svampe i tynde skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern.

Opvarm en smule olivenolie* (ved behov) i samme stegepande på middelhøj varme. Steg peberfrugt og svampe i 3-5 min, eller indtil let brunet. Krydr med et nip salt* og peber*. Hak persille groft.

Tilsæt madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], kyllingebouillon, kylling, pasta, pastavand [1/2 dl | 1 dl], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og halvdelen af persille til stegepanden, og vend sammen i 1-2 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt et skvæt pastavand, hvis saucen er for tyk.

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med resterende persille.