Krydret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret svinekød

Krydret svinekød

med cajun-orzo og cremet kålsalat

Har du aldrig hørt om orzo? De ligner riskorn, men det er faktisk pasta. Vi steger svineschnitzel med skønne krydderier. Samtidigt koger vi orzo, og blander den derefter med gulerod, smør og cajun-krydderier. Frisk tilbehør er en cremet kålsalat med aioli. Og så er maden klar til at nydes på under en halv time.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Orzo

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Gulerod

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholde Selleri)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

300 g

Svineschnitzel

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3676 kJ
Kalorier (kcal)879 kcal
Fedt42 g
Mættet fedt15.5 g
Kulhydrat77.8 g
Sukker12.8 g
Protein46 g
Salt2 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog orzo
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog orzo i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. 

Steg kød
2

Imens, opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød med Jorden Rundt og et nip salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav kålsalat
3

Bland kålblanding, aioli og et nip salt og peber i en stor skål. 

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Tilsæt gulerod, Ay Cajun-ba og smør [2 spsk | 4 spsk] til gryden med færdig orzo, og vend sammen indtil smørret er smeltet.

Server
4

Anret cajun-orzo og kålsalat på tallerkener.

Top svinekød med fraiche.