Har du aldrig hørt om orzo? De ligner riskorn, men det er faktisk pasta. Vi steger svineschnitzel med skønne krydderier. Samtidigt koger vi orzo, og blander den derefter med gulerod, smør og cajun-krydderier. Frisk tilbehør er en cremet kålsalat med aioli. Og så er maden klar til at nydes på under en halv time.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
180 g
Orzo
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Gulerod
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder Æg, Sennep)
150 g
Kålblanding, skåret
(Kan indeholde Selleri)
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
300 g
Svineschnitzel
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
2 spsk
Smør (trin 3)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog orzo i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød med Jorden Rundt og et nip salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Bland kålblanding, aioli og et nip salt og peber i en stor skål.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Tilsæt gulerod, Ay Cajun-ba og smør [2 spsk | 4 spsk] til gryden med færdig orzo, og vend sammen indtil smørret er smeltet.
Anret cajun-orzo og kålsalat på tallerkener.
Top svinekød med fraiche.