topBanner
Krydret kylling

Krydret kylling

med ris, bønner, avocado & limedressing

Hvad med nem og hurtig aftensmad med smag fra Sydamerika? Steg kyllingen med hvidløg, løg og krydderiblanding i mellemamerikansk stil, en blanding af spidskommen, stegt hvidløg, chili, cayenne og oregano, der giver maden en vidunderlig varme (ligesom taco-krydderier). Server med mættende rissalat med bønner og spinat, cremet avocado og lækker lime dressing lavet på mayo. Frygtelig godt!

Tags:Hurtig
Allergener:ægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

½ stk

Rødløg

4 g

Panamad

280 g

Kyllingebrystfilet

100 g

Basmatiris, vilde

1 pose

Spinat

1 stk

Avocado

1 stk

Lime

1 stk

Hvidløgsfed

½ pakke

Kidneybønner

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2830 kJ
Kalorier (kcal)677 kcal
Fedt29 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat49 g
Sukker3 g
Protein46 g
Salt1 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring vand*, ris og et nip salt* i kog i en gryde. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min.

Tag gryden af varmen. Lad risene hvile under låg i 12 min, eller indtil vandet er absorberet.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint.

2

Skær kylling i 3 cm tykke strimler på et rent skærebræt.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg hvidløg, rødløg og Panamad i 2 min.

Tilsæt kylling. Steg i 8-10 min.

3

Hak spinat groft.

Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske. Skær i tynde skiver.

Skær lime i både.

Skyl kidneybønner [½ pakke, 2 pers.] under koldt vand* i en si.

4

Bland mayonnaise og limesaft [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] i en skål.

Krydr med salt* og peber*.

5

Bland ris, kidneybønner, spinat og en smule olivenolie* i en skål.

Krydr med salt* og peber*.

6

Server rissalat, kylling og avocado på tallerkener.

Dryp med limedressing.