HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKrydret Kylling
topBanner
Krydret kylling

Krydret kylling

med ris, bønner, avocado & limedressing

Hvad med nem og hurtig aftensmad med smag fra Sydamerika? Steg kyllingen med hvidløg, løg og krydderiblanding i mellemamerikansk stil, en blanding af spidskommen, stegt hvidløg, chili, cayenne og oregano, der giver maden en vidunderlig varme (ligesom taco-krydderier). Server med mættende rissalat med bønner og spinat, cremet avocado og lækker lime dressing lavet på mayo. Frygtelig godt!

Tags:Hurtig
Allergener:ægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
10 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Panamad

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

280 g

Spinat

½ pakke

Basmatiris, vilde

1 stk

Kyllingebrystfilet

2.5 dl

Rødløg

Kidneybønner

Hvidløgsfed

Lime

Avocado

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1568.4561 kJ
Kalorier (kcal)374.87 kcal
Fedt19.57 g
Mættet fedt1.9 g
Kulhydrat8.4475 g
Sukker1.5 g
Protein37.3225 g
Salt0.9 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand*, ris og et nip salt* i kog i en gryde. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile under låg i 12 min, eller indtil vandet er absorberet. Pres eller hak hvidløg fint. Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint. 

2

Skær kylling i 3 cm tykke strimler på et rent skærebræt. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg hvidløg, rødløg og Panamad i 2 min. Tilsæt kylling. Steg i 8-10 min.

3

Hak spinat groft. Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske. Skær i tynde skiver. Skær lime i både. Skyl kidneybønner [½ pakke, 2 pers.] under koldt vand* i en si.

4

Bland mayonnaise og limesaft [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] i en skål. Krydr med salt* og peber*.

5

Bland ris, kidneybønner, spinat og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

6

Server rissalat, kylling og avocado på tallerkener. Dryp med limedressing.