topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydrede linser

Krydrede linser

med kokosris & ananassalsa

Op med en hånd, hvis du kan lide caribisk mad! Denne opskrift er en favorit i gentagelse og byder på linse sauce krydret med varme smag, lækker kokosris og salsa på tomat og agurk, der har fået kant med forfriskende mynte. En varmende middagsret, der er perfekt til at nyde en kold aften.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Let at lave

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Grønne linser

1 stk

Gulerod

4 g

Panamad

1 stk

Grøn tomat

4 g

Grøntsagsbouillon

100 g

Basmatiris

50 g

Ananas

1 dåse

Tomatpuré

1 stk

Rød peberfrugt

2 stk

Hvidløgsfed

200 ml

Kokosmælk

1 pose

Mynte

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 dl

Vand

efter behov

Smør

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)389 kcal
Energi (kJ)1629 kJ
Fedt19.22 g
Mættet fedt16.1 g
Kulhydrat30.57 g
Sukker8.1 g
Protein18.82 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Kog kokosris
1

Bring kokosmælk, vand* (se ingrediensliste) og et nip salt* i kog i en gryde. Tilsæt ris. Sænk til lav varme, og lad simre under låg i 15 min. Tag gryden af varmen. Lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered råvarer
2

Skær peberfrugt i 1 cm tern. Fjern skræl fra ananas, og skær i tern. Pres eller hak hvidløg fint. Hak tomat fint. Hak mynteblade fint (gem et par blade til anretning). Riv gulerod (uskrællet) groft. Skyl linser under koldt vand* i en si.

Steg ananas
3

Opvarm en stegepande på høj varme. Steg ananas i 2-3 min, overfør til en skål. 

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg peberfrugt og gulerod i 4-5 min. Tilsæt en klat smør*, hvidløg, Panamad og tomatpuré, og steg i 2 min. Tilsæt linser, vand* [1 dl, 2 pers | 2 dl, 4 pers] og grøntsagsbouillon. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.

Lav ananassalsa
5

Bland tomat, ananas, mynte i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret kokosris i dybe tallerkener. Top med linser, ananassalsa og mynteblade.