I aften lader vi os inspirere af koreansk madlavningskunst. Vi pankopanerer vegansk kebab, bager det sprødt, og glaserer det derefter i koreansk BBQ-sauce med hvidløg og sesamfrø. Vi serverer vores duftende kebab med aromatiske jasminris, bagt pak choi, sprød glaskål og spicy srirachamayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime
150 g
Jasminris
1 stk
Pak choi
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Hvidløgsfed
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
75 g
Koreansk BBQ-sauce
(Indeholder: Soja, Sesam)
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)
½ stk
Glaskål, hvid
1 stk
Skalotteløg
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 stk
Æg til vegetarprotein
½ tsk
Salt til vegetarprotein
¼ tsk
Salt til grøntsager
1 spsk
Vand til sauce
½ spsk
Olie til stegning
1 spsk
Ketchup til sauce
½ spsk
Mel til sauce
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, pisk æg i en stor skål.
Vend kebab og salt i skålen.
Tilsæt panko, og vend sammen.
Fordel kebab på en bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil sprød.
Hak pak choi groft.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber.
Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil møre.
Skræl glaskål, og skær i 1 cm tern.
Halver lime.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær skalotteløg i tynde skiver.
Bland srirachamayonnaise og vand i en lille skål.
Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middelhøj varme.
Svits hvidløg og skalotteløg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt koreansk BBQ-sauce, ketchup, hvedemel og sojasauce, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Vend færdig kebab, et skvæt limesaft og sesamfrø i gryden med glace.
Anret ris, kebab og pak choi i dybe tallerkener.
Top med glaskål.
Dryp med srirachamayonnaise og resterende limesaft.