Skip to main content
Koreanske BBQ-glaserede veggiestrimler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koreanske BBQ-glaserede veggiestrimler

Koreanske BBQ-glaserede veggiestrimler

med jasminris, bagt pak choi og sprød glaskål

I aften lader vi os inspirere af koreansk madlavningskunst. Vi pankopanerer vegansk kebab, bager det sprødt, og glaserer det derefter i koreansk BBQ-sauce med hvidløg og sesamfrø. Vi serverer vores duftende kebab med aromatiske jasminris, bagt pak choi, sprød glaskål og spicy srirachamayonnaise.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesam
Sennep
Havre

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

150 g

Jasminris

1 stk

Pak choi

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

75 g

Koreansk BBQ-sauce

(Indeholder: Soja, Sesam)

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

½ stk

Glaskål, hvid

1 stk

Skalotteløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 stk

Æg til vegetarprotein

½ tsk

Salt til vegetarprotein

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Vand til sauce

½ spsk

Olie til stegning

1 spsk

Ketchup til sauce

½ spsk

Mel til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3717 kJ
Kalorier (kcal)888 kcal
Fedt40.5 g
Mættet fedt8.2 g
Kulhydrat96.3 g
Sukker13 g
Protein31.8 g
Salt8.5 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Bag vegansk kebab
2

Imens, pisk æg i en stor skål.

Vend kebab og salt i skålen.

Tilsæt panko, og vend sammen.

Fordel kebab på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil sprød.

Bag pak choi
3

Hak pak choi groft.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber.

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil møre.

Forbered grøntsager
4

Skræl glaskål, og skær i 1 cm tern.

Halver lime.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær skalotteløg i tynde skiver.

Bland srirachamayonnaise og vand i en lille skål.

Glaser vegansk kebab
5

Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Svits hvidløg og skalotteløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt koreansk BBQ-sauce, ketchup, hvedemel og sojasauce, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Vend færdig kebab, et skvæt limesaft og sesamfrø i gryden med glace.

Server
6

Anret ris, kebab og pak choi i dybe tallerkener.

Top med glaskål.

Dryp med srirachamayonnaise og resterende limesaft.