Skip to main content
Koreanske BBQ-glaserede veggiestrimler

Koreanske BBQ-glaserede veggiestrimler

med jasminris og bagt pak choi

4.1
(28)

I aften lader vi os inspirere af koreansk madlavningskunst. Vi pankopanerer vegansk kebab, bager den sprød, og glaserer den derefter i sesamfrø, hvidløg, koreansk BBQ-sauce, ketchup og sojasauce. Vi serverer vores veganske kebab med aromatiske jasminris, bagt pak choi og spicy srirachamayonnaise.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesam
Sennep
Havre

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citrusfrugt

150 g

Jasminris

1 stk

Pak choi

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja)

75 g

Radiser

1 stk

Hvidløgsfed

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

75 g

Koreansk BBQ-sauce

(Indeholder: Soja, Sesam)

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja, Sennep, Havre)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Hvede, Byg, Nøtter, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 stk

Æg til vegetarprotein

½ tsk

Salt til vegetarprotein

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Vand til sauce

½ spsk

Olie til stegning

1 spsk

Ketchup til sauce

½ spsk

Mel til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3641 kJ
Kalorier (kcal)870 kcal
Fedt40.6 g
Mættet fedt53.2 g
Kulhydrat93 g
Sukker10.4 g
Kostfibre5.4 g
Protein31.3 g
Kolesterol0.1 mg
Salt8.9 g
Potassium230 mg
Calcium54 mg
Iron0.6 mg

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Bag vegansk kebab
2

Imens, pisk æg i en stor skål.

Vend kebab og salt i skålen.

Tilsæt panko, og vend sammen.

Fordel kebab på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil sprød.

Bag pak choi
3

Hak pak choi groft.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber.

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil møre.

Forbered grøntsager
4

Skær radiser i tynde skiver.

Halver lime.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland srirachamayonnaise og vand i en lille skål.

Glaser vegansk kebab
5

Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Steg hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt koreansk BBQ-sauce, ketchup, hvedemel og sojasauce, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Vend færdig kebab, et skvæt limesaft og sesamfrø i gryden med glace.

Server
6

Anret ris, kebab og pak choi i dybe tallerkener.

Top med radiser.

Dryp med srirachamayonnaise og resterende limesaft.