Kokospaneret sej
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kokospaneret sej

Kokospaneret sej

med sød mangosalat og cajunmayonnaise

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Ugens fisk frister med et væld af spændende ingredienser. Vi paneret sej i kokosmel og panko, og steger den sprød. Samtidig koger vi ris, som vi derefter anretter i form af en kuppel. Vi laver også en sød mangosalat med tomat og en spicy cajunmayonnaise, og så topper vi herlighederne med frisk koriander.

Tags:
Mælkefri
Hurtig
Klimavenlig
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

½ stk

Mango

2 stk

Tomat

1 pose

Koriander

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3627 kJ
Kalorier (kcal)867 kcal
Fedt38.5 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat93.9 g
Sukker14.4 g
Protein35.2 g
Salt4.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 5,5 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav mangosalat
2

Imens, skræl mango [1/2 stk, 2P], skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 2 cm tern.

Hak tomat groft. 

Bland mango, tomat, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Paner fisk
3

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.

Bland panko, kokosmel og halvdelen af Ay Cajun-ba i en tredje dyb tallerken. 

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt. 

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk. 

Steg fisk
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. 

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav cajunmayonnaise
5

Imens, hak koriander fint.

Bland mayonnaise, resterende Ay Cajun-ba, et skvæt vand, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber i en lille skål.

Server
6

Kom hver portion ris i en lille skål, og pres let sammen. Placer en tallerken ovenpå, og vend på hovedet, så risen får form som en kuppel. Fortsæt med risen til resten af portionerne.

Anret ris, fisk og mangosalat på tallerkener.

Top med koriander. 

Server med cajunmayonnaise.