topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kokosnudler

Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne! I aften laver vi nemlig en super hurtig alt i én ret! Vi steger svinekød, gulerod og zucchini, og derefter blander vi det hele med nudler, kokosmælk, lime og soja. Skulle der være rester, smager det også fantastisk dagen efter!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

300 g

Svinekamfilet

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

200 ml

Kokosmælk

1 stk

Gulerod

1 stk

Ingefær

4 g

Ga-Laksa

½ stk

Zucchini

½ stk

Lime, økologisk

20 g

Peanuts

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)774 kcal
Energi (kJ)3239 kJ
Fedt37.48 g
Mættet fedt22.9 g
Kulhydrat68.88 g
Sukker9 g
Protein42.64 g
Salt3.5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med vand* i kog. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Riv ingefær fint. Riv limeskal [1/2 stk, 2P], og skær lime i både. Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt.

Steg kød
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg svinekød i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en stor skål.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og zucchini i 4-5 min. Tilsæt ingefær og Ga-Laksa, og steg videre i 1 min. 

Kog nudler
4

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand*, og kog i 1-2 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra, og bland nudler i skålen med svinekød.

Lav sauce
5

Tilsæt kokosmælk, limeskal, sojasauce og et stort skvæt limesaft til stegepanden, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt nudler og svinekød, og vend sammen. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret kokosnudler med i dybe tallerkener. Drys med peanuts. Server med resterende limebåde.