
Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne! I aften laver vi nemlig en super hurtig alt i én ret! Vi steger svinekød, gulerod og zucchini, og derefter blander vi det hele med nudler, kokosmælk, lime og soja. Skulle der være rester, smager det også fantastisk dagen efter!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
300 g
Svinekamfilet
150 g
Fuldkornsnudler
(Indeholder: Hvede, Gluten)
200 ml
Kokosmælk
1 stk
Gulerod
1 stk
Ingefær
4 g
Ga-Laksa
½ stk
Zucchini
½ stk
Lime, økologisk
20 g
Peanuts

Bring en stor gryde med vand* i kog. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Riv ingefær fint. Riv limeskal [1/2 stk, 2P], og skær lime i både. Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg svinekød i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en stor skål.

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og zucchini i 4-5 min. Tilsæt ingefær og Ga-Laksa, og steg videre i 1 min.

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand*, og kog i 1-2 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra, og bland nudler i skålen med svinekød.

Tilsæt kokosmælk, limeskal, sojasauce og et stort skvæt limesaft til stegepanden, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt nudler og svinekød, og vend sammen. Smag til med salt* og peber*.

Anret kokosnudler med i dybe tallerkener. Drys med peanuts. Server med resterende limebåde.

