HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKokosnudler
topBanner
Kokosnudler

Kokosnudler

med svinekød og lime

Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne! I aften laver vi nemlig en super hurtig alt i én ret! Vi steger svinekød, gulerod og zucchini, og derefter blander vi det hele med nudler, kokosmælk, lime og soja. Skulle der være rester, smager det også fantastisk dagen efter!

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:glutensojajordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

300 g

Svinekamfilet

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholdergluten)

200 ml

Kokosmælk

1 stk

Gulerod

1 stk

Ingefær

4 g

Ga-Laksa

110 g

Zucchini

½ stk

Lime, økologisk

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3502.7087 kJ
Kalorier (kcal)837.1675 kcal
Fedt42.646 g
Mættet fedt23.7 g
Kulhydrat70.1738 g
Sukker9.4 g
Protein45.1558 g
Salt3.5 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med vand* i kog. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Riv ingefær fint. Riv limeskal [1/2 stk, 2P], og skær lime i både. Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg svinekød i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en stor skål.

3

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og zucchini i 4-5 min. Tilsæt ingefær og Ga-Laksa, og steg videre i 1 min. 

4

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand*, og kog i 1-2 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra, og bland nudler i skålen med svinekød.

5

Tilsæt kokosmælk, limeskal, sojasauce og et stort skvæt limesaft til stegepanden, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt nudler og svinekød, og vend sammen. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret kokosnudler med i dybe tallerkener. Drys med peanuts. Server med resterende limebåde.