Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. De fleste børn foretrækker at få maden delt op, så de kan se, hvad de spiser. Så det gør vi på denne lækre og enkle aftensmadstallerken med en friskbagt calzone med tomat, ost og oregano, og gnavegrønt med fraichedressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Pizzadej
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
195 g
Tomatpassata
100 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Agurk
1 stk
Gulerod
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
½ g
Oregano, tørret
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Tag pizzadej ud af køleskabet og indpakningen mindst 10 min før tilberedning.
Strø bordpladen med hvedemel. Halver pizzadej, og rul ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter.
TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.
Smør med tomatpassata, efterlad 1 cm til kanten.
Top med revet gouda og oregano.
Fold sammen til calzoner, og pres kanterne sammen med fingrene. Start fra den ene ende, og fold den ene dejkant ind over den anden hele vejen hen.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil gylden og gennembagt.
TIP: Lad calzone køle af i 5-10 min inden servering, da fyldet er rygende varmt.
Skær agurk og gulerod (uskrællet) i 1 cm tynde stave.
Bland fraiche, salt og et nip peber i en lille skål.
Server calzone med gulerod, agurk og fraichedressing til dip.