Skip to main content
Calzonepizza till kræsne børn
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Calzonepizza till kræsne børn

Calzonepizza till kræsne børn

2 portioner | med revet gouda og oregano

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. De fleste børn foretrækker at få maden delt op, så de kan se, hvad de spiser. Så det gør vi på denne lækre og enkle aftensmadstallerken med en friskbagt calzone med tomat, ost og oregano, og gnavegrønt med fraichedressing.

Tags:
Spis mig først
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pizzadej

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)

195 g

Tomatpassata

100 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Agurk

1 stk

Gulerod

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

½ g

Oregano, tørret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2985 kJ
Kalorier (kcal)713 kcal
Fedt22.4 g
Mættet fedt12.4 g
Kulhydrat97.4 g
Sukker7.7 g
Protein31.7 g
Salt3.7 g

Fremgangsmåde

Forbered pizzadej
1

Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).

Tag pizzadej ud af køleskabet og indpakningen mindst 10 min før tilberedning.

Strø bordpladen med hvedemel. Halver pizzadej, og rul ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter.

TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.

Lav calzone
2

Smør med tomatpassata, efterlad 1 cm til kanten. 

Top med revet gouda og oregano.

Fold sammen til calzoner, og pres kanterne sammen med fingrene. Start fra den ene ende, og fold den ene dejkant ind over den anden hele vejen hen.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil gylden og gennembagt.

TIP: Lad calzone køle af i 5-10 min inden servering, da fyldet er rygende varmt.

Forbered grøntsager
3

Skær agurk og gulerod (uskrællet) i 1 cm tynde stave.

Bland fraiche, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
4

Server calzone med gulerod, agurk og fraichedressing til dip.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image