Crispy haddock and carrot-potato salad | BYO
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Crispy haddock and carrot-potato salad | BYO

with pickled cucumber, spring onion and remoulade

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep
Sulfitter
Fisk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Gulerod

500 g

Bagekartoffel

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Agurk

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Forårsløg

75 g

Remoulade

(Indeholder: Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 stk

Æg til panering

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3541 kJ
Kalorier (kcal)846 kcal
Fedt36.5 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat87.5 g
Sukker16.2 g
Protein44.4 g
Salt3.7 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image