
På jagt efter et hurtigt og lækkert måltid med fisk? Aftensmaden i dag er klar på under 20 min når vi pandesteger kuller og kombinerer med hjemmesyltede agurker, små kartofler og en kålsalat med gulerødder og citrondressing. Vi topper herlighederne med remoulade og så er maden serveret!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Små kartofler, forkogte
75 g
Remoulade
(Indeholder: Æg, Sennep)
250 g
Kuller
(Indeholder: Fisk)
150 g
Spidskål, skåret
25 ml
Citrondressing med kærnemælk
(Indeholder: Æg, Sennep, Mælk Kan indeholde spor af: Selleri, Soja)
½ stk
Agurk
1 stk
Gulerod
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
1 spsk
Smør til kartofler
½ tsk
Sukker til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
1 spsk
Vand til syltning
¼ tsk
Salt til fisk

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler under låg i 3-5 min, eller indtil gennemvarme, og hæld vand fra.
Tilsæt smør, og krydr med et nip salt, dæk til med låg, og stil til side.

Imens, skær agurk i tynde skiver.
Bland hvidvinseddike, sukker, vand og salt i en lille skål.
Vend agurk i skålen, og stil til side.
Hæld væde fra inden servering.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Imens, skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tynde stave.
Bland gulerod, spidskål, citrondressing og et nip salt og peber i en stor skål.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat

Anret fisk, kartofler og syltet agurk på tallerkener.
Top med remoulade.
Server med salat.