Skip to main content
Hurtig pandestegt kuller og remoulade

Hurtig pandestegt kuller og remoulade

med syltet agurk og kålsalat

På jagt efter et hurtigt og lækkert måltid med fisk? Aftensmaden i dag er klar på under 20 min når vi pandesteger kuller og kombinerer med hjemmesyltede agurker, små kartofler og en kålsalat med gulerødder og citrondressing. Vi topper herlighederne med remoulade og så er maden serveret!

Tags:
Lynhurtig
Hvedefri
Spis mig først
Proteinrig
Under 650 kcal
Allergener:
Æg
Sennep
Fisk
Mælk
Sulfitter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Små kartofler, forkogte

75 g

Remoulade

(Indeholder: Æg, Sennep)

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

150 g

Spidskål, skåret

25 ml

Citrondressing med kærnemælk

(Indeholder: Æg, Sennep, Mælk Kan indeholde spor af: Selleri, Soja)

½ stk

Agurk

1 stk

Gulerod

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til kartofler

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

1 spsk

Vand til syltning

¼ tsk

Salt til fisk

Næringsindhold

Energi (kJ)2261 kJ
Kalorier (kcal)540 kcal
Fedt16.4 g
Mættet fedt4.9 g
Kulhydrat58 g
Sukker15.4 g
Kostfibre10.6 g
Protein35.4 g
Salt1.6 g
Potassium320.3 mg
Calcium45.8 mg
Iron1 mg

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog kartofler under låg i 3-5 min, eller indtil gennemvarme, og hæld vand fra. 

Tilsæt smør, og krydr med et nip salt, dæk til med låg, og stil til side.

Sylt agurk
2

Imens, skær agurk i tynde skiver. 

Bland hvidvinseddike, sukker, vand og salt i en lille skål. 

Vend agurk i skålen, og stil til side.

Hæld væde fra inden servering.

Steg fisk
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. 

Imens, skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tynde stave.

Bland gulerod, spidskål, citrondressing og et nip salt og peber i en stor skål. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat

Server
4

Anret fisk, kartofler og syltet agurk på tallerkener. 

Top med remoulade. 

Server med salat. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image