topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japanske grøntsagsdeller

Japanske grøntsagsdeller

med crunchy nudelsalat og asiatisk mayonnaise

I aften går den kulinariske rejse til Japan, og vi frister med skønne japanske grøntsagsfrikadeller med forårsløg, ingefær, spidskål, gulerod og sojasauce. Lækkert tilbehør er en nudelsalat med rødkål, spidskål, gulerod, sukkerærter og sesamfrø. Vi topper frikadellerne og salaten med srirachasauce og asiatisk mayo!

Tags:
Kalorielet
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sesam
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Forårsløg

2 stk

Gulerod

1 stk

Ingefær

150 g

Spidskål, skåret

½ pose

Sukkerærter

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Rødkål, skåret

20 g

Sriracha

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

125 g

Mienudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2551 kJ
Kalorier (kcal)610 kcal
Fedt21.3 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat80 g
Sukker18 g
Protein21.8 g
Salt5.5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med saltet vand i kog. 

Snit forårsløg fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft. 

Riv ingefær fint. 

Del sukkerærter [1/2 pose, 2P] på langs. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. 

Kog nudler
2

Kog nudler [1/2 pakke, 2P] i 4 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

Bland fars
3

Pisk æg [2 stk | 4 stk] i en mellemstor skål. 

Tilsæt forårsløg, ingefær [2 tsk | 4 tsk], halvdelen spidskål, halvdelen af gulerod og halvdelen af sojasauce, og rør godt rundt. 

Tilsæt panko, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og peber, og rør godt rundt.

Steg grøntsagsdeller
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middel varme. 

Form fars til frikadeller (2 pr. person) direkte i panden, tryk plade med en palet, og steg i 4-5 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Bland nudelsalat
5

Bland rødkål, resterende spidskål, nudler, sukkerærter og resterende sojasauce og gulerod i en stor skål, og krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret grøntsagsdeller og nudelsalat på tallerkener. 

Dryp med sriracha.

Server med asiatisk mayonnaise.