Italienske ricotta- og spinattortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italienske ricotta- og spinattortelloni

Italienske ricotta- og spinattortelloni

med stegte svampe og trøffelolie

I aften frister vi med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi vender vores tortelloni i en fantastisk sauce med svampe, porrer, hvidløg, mornaysauce og vores egen krydderiblanding, som vi kalder Middelhavsdrøm. Vi topper vores cremede pasta med trøffelolie og græskarkerner, og serverer den med sprød rucola.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

200 g

Champignon

1 stk

Porre

100 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

40 g

Rucola

1 pakke

Græskarkerner

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

4 g

Middelhavsdrøm

8 ml

Trøffelolie

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)616 kcal
Energi (kJ)2579 kJ
Fedt25.5 g
Mættet fedt10.9 g
Kulhydrat69.3 g
Sukker12 g
Protein22.8 g
Salt3.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en smule pastavand [1,5 dl | 3 dl], og hæld resten fra.

Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden. 

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. 

Forbered råvarer
2

Imens, skær svampe i tynde skiver.

Skær porre i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skyl rucola under koldt vand i et dørslag.

Steg svampe
3

Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet, og krydr med et nip salt og peber.

Tilsæt grøntsager
4

Tilsæt porre, hvidløg, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og Middelhavsdrøm, og steg videre i 2-3 min, eller indtil blød.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt mornaysauce, grøntsagsbouillon, pasta og pastavand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med rucola. 

Dryp med trøffelolie.

Drys med græskarkerner.